"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחת הנאשמות המרכזיות ברצח בניהו רזי אושפזה בבית החולים
לינור ששון חשה ברע, נבדקה על ידי רופא שב"ס והופנתה לבית חולים אסף הרופא • במיון הוחלט לאשפזה, והיא תאובטח שם על ידי משטרת ישראל

אחת הנאשמות המרכזיות ברצח בניהו רזי אושפזה בבית החולים

לינור ששון חשה ברע, נבדקה על ידי רופא שב"ס והופנתה לבית חולים אסף הרופא • במיון הוחלט לאשפזה, והיא תאובטח שם על ידי משטרת ישראל

0השמעה
לינור ששון , אורן בן חקון
לינור ששון | צילום: אורן בן חקון
[object Object]

העצורה לינור ששון, אחת הנאשמות ברצח בניהו רזי ז"ל, נבדקה היום (שלישי) על ידי רופא שב״ס שהפנה אותה להמשך בירור רפואי. בהודעת שב"ס נכתב: "העצורה נלקחה ברכב שב"ס להמשך בירור רפואי בבית החולים אסף הרופא, שם הוחלט על אשפוזה מטעמים רפואיים שאינם קשורים לשהותה במעצר ושלא נוכל לפרט מפאת צנעת הפרט. העצורה תוחזר לחזקת משטרת ישראל.

ששון היא אחת הנאשמות המרכזיות במעורבות ברצח בניהו רזי, בן ה-19 מירושלים באוגוסט 2026.

רזי ז"ל, מגבעת זאב, נדקר למוות באוגוסט 2026 בדירת Airbnb בשכונת נחלאות בירושלים. בדירה היו רזי וחבר שלו (מתניה, שנפגע גם הוא), ושתי צעירות - אגם צרפי (אקסית של רזי) ושילת חוטה. לפי החשד, לאחר מריבה בדירה עזבו השתיים וטענו כלפי בניהו טענות אלימות, הגיעו לביתה של לינור ששון וסיפרו לה ולארבעה קטינים (ביניהם בנה, אביאור ששון) על האירוע.

תיעוד החשודים ברצח בניהו רזי | צילום: דוברות המשטרה
תיעוד החשודים ברצח בניהו רזי | צילום: דוברות המשטרה
הנרצח בשכונת נחלאות בירושלים. שלום בניהו רזי ז"ל | צילום: השימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

לפי החשד ששון היא זו שאירגנה וחיברה בין הצדדים - תיווכה בין צרפי לחבורת הנערים, הזעיקה אותם לדירתה, וניסתה "להדליק" אותם לפעולה באמירה שרזי ומתניה "לקחו להם את הטלפונים". הנערים חמשו את עצמם בסכינים, אלה ותער גילוח, הגיעו לדירה השנייה ותקפו את רזי ואת חברו באכזריות עד מוות.

תוך כדי התקיפה הועברה שיחת וידאו מהדירה לששון ולצרפי שישבו ברכב בחוץ. לאחר הרצח, לפי החשד, ששון סייעה לבנה ולמעורבים האחרים להימלט ולהיחבא.

בכתב האישום הפרקליטות האשימה את אגם צרפי, שילת חוטה וארבעת הקטינים ברצח בכוונה תחילה, בעוד לינור ששון הואשמה ב"קלים" יותר - סיוע לאחר מעשה ושיבוש הליכי משפט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו