"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"דרש מבת 13 אקטים מיניים": בן 34 מחולון נעצר בחשד לשידול
חקירת משטרה החלה בעקבות דיווח למוקד 105 על גבר שדרש מילדה לקיים מעשים מיניים דרך הרשתות החברתיות • החשוד, בן 34, אותר ונעצר הבוקר • בית המשפט האריך את מעצרו עד יום חמישי

"דרש מבת 13 אקטים מיניים": בן 34 מחולון נעצר בחשד לשידול

חקירת משטרה החלה בעקבות דיווח למוקד 105 על גבר שדרש מילדה לקיים מעשים מיניים דרך הרשתות החברתיות • החשוד, בן 34, אותר ונעצר הבוקר • בית המשפט האריך את מעצרו עד יום חמישי

אבי כהן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מעצר החשוד על ידי המשטרה | צילום: משטרת ישראל
[object Object]

המשטרה עצרה היום (שלישי) תושב חולון בן 34 בחשד שניהל קשר מיני עם ילדה בת 13 ברשתות החברתיות וניסה לשדל אותה למעשים מיניים. החקירה נפתחה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד המשטרה להגנה על קטינים ברשת.

הפרשה החלה לאחר שמוקד 105 קיבל מידע על אדם שיוצר קשר עם הילדה בפלטפורמות החברתיות. על פי החשד, השיחות התפתחו לדרישה מצידו שתקיים אקטים בעלי אופי מיני.

אלימות ברשת כלפי בני נוער (אילוסטרציה) | צילום: רפאל בן ארי

עם קבלת הדיווח, פתחו החוקרים בפעולות לאיתור זהותו של המטריד. הבוקר, לאחר שגיבשו תשתית ראשונית לזיהויו, הגיעו השוטרים לביתו של החשוד בעיר ועצרו אותו. הוא הועבר לחקירה בתחנה המקומית ובסיומה נכלא.

לפני זמן קצר הובא החשוד לדיון בבית המשפט, שבחן את החומרים בתיק והחליט להאריך את מעצרו עד יום חמישי הקרוב להמשך מיצוי החקירה בעניינו. המשטרה ממשיכה לחקור את נסיבות המקרה כדי לבדוק אם היו קורבנות נוספים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...