"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בתוך מכולה בחיפה: כך אותרו 11 שוהים בלתי חוקיים
השב"חים הסתתרו בצפון והשוטרים איתרו את המקום ועצרו את החשודים שהועברו לחקירה
צפו בתיעוד

בתוך מכולה בחיפה: כך אותרו 11 שוהים בלתי חוקיים

השב"חים הסתתרו בצפון והשוטרים איתרו את המקום ועצרו את החשודים שהועברו לחקירה

מישל מכול
| עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שב"חים בתוך מכולה בחיפה | צילום: דוברות המשטרה
[object Object]

במסגרת פעילות מבצעית נגד תופעת השוהים הבלתי חוקיים, פעלו שוטרי תחנת חיפה בעיר ואיתרו 11 שוהים בלתי חוקיים כשהם מסתתרים בתוך מכולה.

השוטרים הגיעו למקום במסגרת פעילות ממוקדת, חשפו את מקום המסתור ועצרו את כלל החשודים, שעל פי החשד שהו בישראל ללא אישורי שהייה כחוק.

11 החשודים נעצרו והועברו להמשך חקירה בתחנת חיפה. במשטרה מסרו כי הפעילות נגד תופעת השהייה הבלתי חוקית נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...