"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דקר קטין ונמלט לשדה התעופה: תושב חולון נעצר בנתב"ג

בעקבות אירוע אלימות שבו נפצע קטין באורח חודר בחולון, איתרו שוטרי תחנת חולון ומרחב נתב"ג את החשוד בשדה התעופה בדרכו לטיסה לחו"ל • המשטרה צפויה לבקש את הארכת מעצרו לצורך המשך חקירת נסיבות האירוע

0השמעה
מעצר תושב חולון בנתב"ג , המשטרה
מעצר תושב חולון בנתב"ג | צילום: המשטרה

צעיר כבן 17 נדקר אמש (שני) בפלג גופו העליון בחולון. הצעיר פונה לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי וולפסון כשהוא סובל מפציעות חודרות.

עם קבלת הדיווח, שוטרי תחנת חולון הגיעו לזירה והחלו באיסוף ממצאים ובביצוע פעולות חקירה ואיתור במטרה להתחקות אחר זהותו ומיקומו של החשוד במעשה. במקביל, שוטרים חברו לקורבן בבית החולים לצורך גביית עדותו.

במהלך פעולות האיתור עלה החשד כי החשוד נמלט מהמקום והגיע לנתב"ג במטרה לעלות על טיסה ולצאת מגבולות המדינה.

נתב"ג | צילום: יוסי זליגר

שוטרי מרחב נתב"ג, בשיתוף פעולה עם שוטרי תחנת חולון, איתרו את החשוד בנתב"ג וביצעו את מעצרו.

החשוד, בן 47 מתושבי חולון, הועבר להמשך חקירה בתחנת חולון, ובסיומה נכלא. הבוקר, המשטרה תבקש להאריך את מעצרו בבית המשפט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר