"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חטיפת בן ה-10 מפתח תקווה: פרטים חדשים על מעצר החשוד
בית משפט השלום בעיר האריך בארבעה ימים את מעצרו של הצעיר שחשוד שלקח את יהלי סופר לבני ברק כדי לקבץ נדבות • השופטת אסרה את פרסום שמו וציינה כי החשוד לקח את הקטין לעיר אחרת ואף נתן לו לעשן • עורכת דינו טוענת מנגד כי הילד הלך לאיבוד

חטיפת בן ה-10 מפתח תקווה: פרטים חדשים על מעצר החשוד

בית משפט השלום בעיר האריך בארבעה ימים את מעצרו של הצעיר שחשוד שלקח את יהלי סופר לבני ברק כדי לקבץ נדבות • השופטת אסרה את פרסום שמו וציינה כי החשוד לקח את הקטין לעיר אחרת ואף נתן לו לעשן • עורכת דינו טוענת מנגד כי הילד הלך לאיבוד

ירון דורון
|עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יהלי והחשוד בחטיפה | צילום: ללא

בית משפט השלום בפתח תקווה האריך היום (שני) את מעצרו שלהחשודבחטיפת הילדיהלי סופר בן העשר, עד ליום חמישי. בדיון התברר כי החשוד הוביל את הילד לעיר בני ברק, שם נעזר בו כדי לקבץ נדבות מאנשים ברחוב.

בדיון שנערך בבית המשפט, נציג המשטרה תיאר את המקרה כחמור מאוד. לדבריו, החשוד נטפל לילד ולחבריו, וכשחבריו של סופר ברחו, הוא שידל אותו להתלוות אליו. נציג המשטרה הסביר כי החשוד הוביל את סופר לבני ברק על גבי קורקינט, והודה בחקירתו שנעזר בו כדי לקבץ נדבות ורצה להכיר לו את חבריו.

יהלי בן ה-10 | צילום: פייסבוק

השופטת, שהחליטה להאריך את המעצר בארבעה ימים בניגוד לבקשת המשטרה לחמישה ימים, קבעה איסור פרסום על זהות החשוד בשלב זה.בהחלטתה ציינה השופטת: "החשוד לקח את הקטין ללא הסכמת הוריו לעיר אחרת ואף נתן לו לעשן סיגריה כאשר מדובר בילד בן 10".מנגד, עורכת דינו של החשוד דחתה את טענת החטיפה, ביקשה לקצר את ימי המעצר וטענה בדיון כי הילד הלך לאיבוד והחשוד רק פגש בו ברחוב.

האירוע החל אתמול אחר הצהריים, כשסופר יצא מביתו בשכונת כפר גנים ג' בעיר כדי לשחק עם חברים בפארק המקומי. משלא שב לביתו בשעות הערב, פתחו שוטרי תחנת פתח תקווה בסריקות נרחבות תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים. הילד אותר לבסוף בשעות הלילה בבני ברק כשהוא מסתובב ברחוב יחד עם החשוד, צעיר כבן 20 מירושלים.

אימו של הילד, שירן שבתאי, סיפרה לאחר איתורו כי החשוד פיתה את בנה באמצעות שרשרת זהב, קנה לו פיצה ושכנע אותו לנסות לעשן.לדבריה, כשהילדים בפארק סירבו לתת לו כסף, הוא חיפש בטלפונים שלהם דרך להגיע לבני ברק ולקח עימו את בנה באמירה שאין לו כסף ושהעיפו אותו מהבית. הילד עצמו סיפר לאחר שובו הביתה כי החשוד הורה לו לבקש כסף מאנשים ברחוב. "הלכנו רחוק מהבית ופחדתי".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...