נעצר חשוד בחטיפה: יהלי בן 10 נעדר הלילה - ואותר בעיר אחרת

הילד יצא מביתו בפתח תקווה כדי לשחק עם חברים ולא שב • הוא אותר בבני ברק לצד צעיר בן 20, שלדבריו הורה לו לבקש כסף מעוברי אורח • החשוד נכלא ויובא לבית המשפט • שירן שבתאי, אימו של יהלי, סיפרה ל"היום": "הוא חטף לי את הילד" • יהלי סיפר: "הוא ביקש ממני כסף ולא היה לי - הלכנו רחוק מהבית ופחדתי"

יהלי עם החשוד | צילום: ללא

יהלי, בן 10 מפתח תקווה, יצא אתמול (ראשון) אחר הצהריים מביתו בשכונת כפר גנים ג' כדי לשחק עם חברים, ומאז לא שב לביתושוטרי תחנת פתח תקוה ממחוז מרכז פתחו הלילה בחיפושים בעקבות דיווח בדבר ילד כבן 10 תושב העיר שנעדר משעות הערב. שוטרי התחנה בצעו סריקות נרחבות וכן פעולות רבות הכוללות שימוש באמצעים טכנולוגיים.

במהלך החיפושים הנרחבים ובהכוונת שוטרי תחנת פתח תקוה, איתרו שוטרי תחנת בני ברק ממחוז ת"א את יהלי יחד עם תושב ירושלים כבן 20 בעיר בני ברק והשניים הובאו לתחנת פתח תקווה. יהלי סיפר כי הצעיר החשוד הורה לו לבקש כסף מאנשים.

יהלי בן ה-10 | צילום: פייסבוק

שירן שבתאי, אימו של יהלי, סיפרה ל"היום": "יהלי שיחק עם החברים שלו בפארק. הגיע לשם בחור בן 20 שביקש מהילדים כסף. הם אמרו לו שאין להם, אז הוא התחיל לחפש בטלפונים שלהם בוויז איך מגיעים לבני ברק. הוא חטף לי את הילד. הוא אמר לו שאין לו כסף, שהוא ברח, שהעיפו אותו מהבית. מצאו אותו ברחוב עם הבחור מסתובבים בבני ברק". יהלי עצמו סיפר: "הוא ביקש ממני כסף ולא היה לי. הוא אמר לי שאני צריך לעזור לו והוא אמר לי לבקש כסף מאנשים. הלכנו רחוק מהבית ופחדתי".

כאמור, חוקרי התחנה פתחו בחקירת האירוע בכדי לשפוך אור על נסיבות המקרה. בתום חקירתו החשוד נכלא והיום יובא לדיון בבית משפט בהתאם לצרכי החקירה.

לאחר איתורו, אמו של יהלי הודתה לכל מי שסייע בחיפושים וסיפרה על פרטי המקרה: "תודה רבה לכולם, עם ישראל היפה. אנחנו בתחנה בחקירות. הבחור נעצר בחשד לחטיפה". לדבריה, החשוד פיתה את בנה באמצעות שרשרת "זהב", קנה לו פיצה ושכנע אותו לנסות לעשן. "הם נתפסו בבני ברק בעקבות דיווח. תאירו את עיני הילדים ותשמרו עליהם. אני את השיעור שלי קיבלתי", הוסיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...