"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלושה בני משפחה ירו, וזרקו רימון בעוספיא - ונעצרו

שלושה תושבי בסמת טבעון חשודים במעורבות באירוע אלימות שהתרחש לפני כמה ימים בכפר, הכולל ירי והשלכת רימון הלם • המשטרה תבקש להאריך את מעצרם של שניים מהם • מעצרו של החשוד השלישי הוארך עד יום רביעי לאחר שבית המשפט שחרר אותו והמשטרה הגישה ערר

| עודכן:
0השמעה
תיעוד מעצר בני המשפחה ,
תיעוד מעצר בני המשפחה

המשטרה עצרה היום (שני) שלושה בני משפחה אחת, תושבי בסמת טבעון, בחשד לירי והשלכת רימון הלם בעוספיא לפני כמה ימים. השלושה אותרו במתחם שבו שהו, ובימים הקרובים יובאו לדיונים בהארכת מעצרם בבית המשפט.

לפני כמה ימים התרחש אירוע אלימות בכפר עוספיא שכלל ירי חי והשלכת רימון הלם. בעקבות המקרה נפתחה חקירה במטרה לאתר את המעורבים במעשה.

תיעוד מעצר החשודים |

במהלך חיפושים שערכו שוטרים הם הגיעו למתחם שבו שהו החשודים. במקום נעצרו שלושה קרובי משפחה, תושבי בסמת טבעון, בחשד שלקחו חלק בירי ובזריקת הרימון.

המשטרה צפויה לבקש מבית המשפט להאריך את מעצרם של שניים מהחשודים לצורכי חקירה. במקביל, בית המשפט הורה תחילה לשחרר את החשוד השלישי ממעצר. עם זאת, נציגי המשטרה הגישו ערר על החלטת השחרור. הערר התקבל, ומעצרו של החשוד השלישי הוארך עד ליום רביעי, 26 באוגוסט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר