קטין בן 14 ממרכז הארץ נעצר לאחר שעל פי החשד פנה לבני נוער דרך אפליקציית טיקטוק ודרש מהם תשלום כספי בתמורת "הגנה". החשוד איים על הקורבנות, בני גילו, כי אם לא יעבירו לו את הכסף הם יפגעו פיזית, וחלק מהנערים אף שילמו לו במספר הזדמנויות מחשש לחייהם.
על פי חומרי החקירה, החשוד לא הסתפק בכך והמשיך לדרוש סכומים נוספים, לצד פריטי לבוש חדשים. הפרשה התפוצצה לאחר שהוריהם של אחד הילדים הבחינו בהתכתבויות החשודות בטלפון הנייד והגיעו עמו להגיש תלונה רשמית.
חוקרי מחלק הנוער של תחנת תל אביב דרום פתחו בחקירה מהירה ואיתרו שני קטינים שנפלו קורבן למעשי הסחיטה. החשוד נעצר, ומעצרו הוארך מעת לעת בבית משפט השלום לנוער בתל אביב. היום הוגשה נגדו הצהרת תובע מטעם יחידת תביעות נוער מחוז תל אביב, ובימים הקרובים צפוי להיות מוגש נגדו כתב אישום חמור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
