עבירות מין ברשת. צילום: צילום אילוסטרציה: GettyImages

התחזה לנער בטיקטוק ובאינסטגרם: חשוד בעבירות מין בעשרות קטינות נעצר

תושב המרכז בשנות ה-40 לחייו חשוד כי פעל במשך שנים מול בנות 11 עד 15, תוך שימוש בתמונה של קטין אחר • החקירה הסמויה נפתחה בעקבות דיווח של בת 12 למוקד 105 ומעצרו הוארך

[object Object]

תושב המרכז בשנות ה-40 לחייו נעצר בחשד שבמשך שנים התחזה לנער בן 16 ברשתות החברתיות וביצע עבירות מין בקטינות בנות 11 עד 15.

יחידה 105 בלהב 433 איתרה וזיהתה עד כה יותר מ-20 קורבנות. החקירה נפתחה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 105 מקטינה כבת 12, שסיפרה כי משתמש ברשת הטריד אותה מינית. בעקבות הדיווח פתחה היחידה בחקירה סמויה.

הפרופיל המזויף,

לפי החשד, האיש הציג את עצמו כקטין בן 16 בטיקטוק ובאינסטגרם והשתמש בתמונה של קטין אחר כדי ליצור קשר עם קטינות. במהלך החקירה עלה החשד כי פעל בשיטה זו במשך שנים, בין השנים 2022-2025.

במשטרה חושדים כי האיש החמיא לקטינות על גופן, ביקש מהן לבצע בעצמן מעשים מיניים ושלח להן סרטוני תועבה ותיעוד מיני שלו. במסגרת הפרשה הוא חשוד בין היתר במעשים מגונים בקטינים, הטרדה מינית, אינוס קטין ומסירת מידע כוזב במחשב.

עם המעבר לשלב הגלוי של החקירה נעצר החשוד, ובית משפט השלום בראשון לציון האריך את מעצרו עד 25 באוגוסט. החקירה נמשכת. ביחידה 105 קוראים לכל מי שנפגע מהפרופילים שבהם השתמש החשוד לפנות למוקד 105.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...