סגן ראש עיריית ראשון לציון, החשוד בביצוע עבירות מין בעובדת בעירייה, השתחרר היום (שני) ממעצר לאחר חמישה ימים. בית משפט השלום בראשון לציון שחרר אותו למעצר בית של יומיים, הרחיק אותו מהעירייה ל-30, ימים הרחיק אותו מהמתלוננת - ואסר עליו ליצור יצירת קשר עם מעורבים בפרשה.
החשוד נעצר בשבוע שעבר בתום חקירה סמויה שנמשכה כחודשיים, בחשד לביצוע מעשה סדום תוך ניצול יחסי מרות. החקירה נפתחה בעקבות תלונתה של עובדת בעירייה על שני מקרים, ובמסגרתה נבדק גם חשד לאירועים נוספים החל משנת 2021.
בדיון הקודם בבית המשפט ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשמונה ימים, אולם בית המשפט האריך אותו בחמישה ימים. נציג המשטרה אמר אז כי המתלוננת נחקרה מספר פעמים וכי בתיק יש מעורבים רבים שיש צורך לגבות מהם עדויות.
במשטרה ניסו לאתר מתלוננות נוספות אך כה לא הצליחו. אתמול, במסגרת פעולות החקירה, נערך העימות בין סגן ראש העיר לבין המתלוננת. היום, עם תום תקופת המעצר שנקבעה בהחלטת בית המשפט, המשטרה אינה צפויה לבקש להאריך פעם נוספת את מעצרו, אלא תבקש לשחררו בתנאים מגבילים של מעצר בית.
סנגורו של החשוד, עו”ד ישראל קליין, טען בדיון הקודם כי אין יחסי מרות בין מרשו לבין המתלוננת. לדבריו, מדובר ב”שני אנשים מבוגרים שנקלעו לסיטואציה ואין פה שום עבירה”. עוד טען כי מרשו הגיש קודם לכן תלונה במשטרה על איומים וסחיטה, על רקע מהלך בעירייה שנועד, לדבריו, לחייב עובדים להגיע פיזית לעבודה ולא להחתים כרטיסי נוכחות מבלי להגיע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)