"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החשד התחזק: ראיות חדשות נגד החשוד ביידוי אבנים לעבר דלת חדשות 12

מעצרו של אברהם חדי הוארך בשלושה ימים נוספים • חדי חשוד בשורת עבירות הכוללות סחיטה באיומים, איומים, שיבוש מהלכי משפט והיזק לרכוש במזיד

,עודכן
0השמעה
מעצר החשוד בניפוץ הדלתות בחדשות 12. צילום: משטרת ישראל

בית משפט השלום בתל אביב האריך היום (שני) בשלושה ימים נוספים אתמעצרו של אברהם חדי, החשודבשורת עבירות הכוללות סחיטה באיומים, איומים, שיבוש מהלכי משפט והיזק לרכוש במזיד.מדובר בהארכת המעצר השנייה מאז נעצר במסגרת חקירת ימ”ר תל אביב בחשד לפגיעה ואיומים בכלי תקשורת.

חדי, תושב רמת גן כבן 40, חשוד בהשלכת אבנים לעבר דלת הכניסה למשרדי חדשות 12 בתל אביב ובהותרת מכתב איומים במקום.

תיעוד מעצר החשוד באיומים והיזק לרכוש באולפני חדשות 12 // דוברות המשטרה

במכתב שהושאר בזירה נכתב, בין היתר: "עד שלא תבקשו סליחה בפרשת שדה תימן, אני לא עוצר. בפעם הבאה הלבנה תהיה מכוונת לאחד או אחת מהראשים שלכם... חבל כי בסוף מישהו ימות". חדי, שמכחיש כל קשר לאירוע, חשוד גם בניפוץ הדלת של משרדי "הארץ" ובאירועים נוספים נגד גופי תקשורת ואנשי ציבור, ובעבר אף נעצר בחשד לריסוס גרפיטי מאיים סמוך למשרדי חדשות 13.

במהלך הדיון טענה המשטרה כי מאז הארכת המעצר הקודמת בוצעו פעולות חקירה רבות, לרבות במהלך סוף השבוע, וכי נאספו ראיות חדשות המחזקות את החשד נגד חדי. עוד נטען כי מדובר בחשוד שבמעשיו חלה לכאורה הסלמה, כאשר אירועי השחתת רכוש התפתחו, על פי החשד, גם ליידוי אבנים, איומים וסחיטה באיומים. לטענת החוקרים, קיימת מסוכנות ממשית וכן חשש לשיבוש החקירה אם ישוחרר.

תיעוד השלכת האבן על מטה חדשות 12,צילום: .

מנגד ביקש סנגורו, עו”ד ערן אמרני, להורות על שחרורו למעצר בית בבית הוריו. לדבריו, חלק מפעולות החקירה שנקבעו בדיון הקודם טרם הושלמו, והחקירה יכולה להימשך גם כאשר חדי מצוי בחלופת מעצר.

השופט ירון גת קבע כי מאז הדיון הקודם התחזק החשד הסביר נגד חדי בעקבות פעולות החקירה שבוצעו. עוד ציין כי קיימות ראיות קונקרטיות המצביעות על חשש לשיבוש, וכי חלק מפעולות החקירה מחייבות את המשך מעצרו של החשוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר