"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אימו של אלדר דיין: "אמרו שהוא בחיים אבל לא נתנו הוכחה" | ההתפתחויות והחולצה שאותרה
מעצרו של החשוד מקסים ברוורמן שהיה עם דיין בתא הוארך • במהלך הדיון עלה כי לברוורמן עבר פלילי הכולל בין היתר הרשעה בעבירת החזקת אגרופן ומספר חשדות - בהן גם עבירות הקשורות לאירוע דריסת פגע וברח
אלדר דיין . צילום: דוברות המשטרה
מה שניתן לספר

אימו של אלדר דיין: "אמרו שהוא בחיים אבל לא נתנו הוכחה" | ההתפתחויות והחולצה שאותרה

מעצרו של החשוד מקסים ברוורמן שהיה עם דיין בתא הוארך • במהלך הדיון עלה כי לברוורמן עבר פלילי הכולל בין היתר הרשעה בעבירת החזקת אגרופן ומספר חשדות - בהן גם עבירות הקשורות לאירוע דריסת פגע וברח

הודיה בושרי
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בית משפט השלום האריך היום (שלישי) בשישה ימים, עד 2 באוגוסט בשעה 14:00, את מעצרו של מקסים ברוורמן, חברו שלהנעדר אלדר דיין שהיה עמו ברכב טרם היעלמותו. במהלך הדיון עלה כי לברוורמן עבר פלילי, הכולל בין היתר הרשעה בעבירת החזקת אגרופן.

ברוורמן חשוד בקשירת קשר לביצוע פשע, שיבוש הליכי משפט וכן בעבירות הקשורות לאירוע דריסת פגע וברח. במשטרה ביקשו להאריך את מעצרו בעשרה ימים, אך בית המשפט נעתר לבקשה באופן חלקי.

במהלך הדיון טענה המשטרה כי גם אלדר דיין עצמו, המוגדר בשלב זה כנעדר, חשוד במעורבות באירוע דריסת פגע וברח, וכי לאחר האירוע נמלט מהמקום. לפי המשטרה, קיימת אינדיקציה לכך שאכן התרחשה דריסה, אולם עד כה לא אותר נפגע.ברשות המשטרה תיעוד של החשודים נמצאים ברכב בסניף "יילו" בפתח תקווה כשהם נמצאים בו אחרי הפגיעה.

השופטת איילת ג'רבי ציינה כי על פי חומר החקירה מדובר באירוע שעשוי היה להסתיים בפציעה קלה, ולכן ייתכן שהנפגע טרם אותר או טרם פנה לרשויות.

שילת נעים, אימו של אלדר, אמרה: "עצרו שני אנשים והרכב אותר, אבל עדיין אין תשובה איפה אלדר. התקשרו אליי עכשיו ואמרו לי שמצאו חולצה שלו בשטח איפה שהראו לנו את השטח בשדרות רוקח בפתח תקווה. זה עניין של שבע שמונה דקות מהמקום שבו אותר הרכב.

"לפי העדויות, ראינו את המצלמות. אני מאוד חוששת לבן שלי ומאוד חוששת לבן אדם שאולי מחזיק אותו. או מישהו מחזיק בו. מאתמול נון סטופ החוקרים המשטרה על התיק ויש דברים שאני גם ראיתי אתמול ובמהלך היום ראיתי שהם משתדלים להפוך כל אבן".

דיןן הוסיפה ואמרה: "אתמול החוקרים אמרו לאבא שלו כשהוא זומן לתשאול, שהם חושבים ב-98% שאלדר בחיים, הוא ביקש הוכחה והם אמרו שהם לא יכולים להראות לו".

על פי המשטרה, האירוע התרחש לפני כעשרה ימים, אולם החשודים נעצרו רק אתמול. לתיק הוגש דוח סודי, ועד כה בוצעו מספר פעולות חקירה. עוד נטען, כי קיימות סתירות מהותיות בין גרסאות שני החברים ובין הממצאים שנאספו, בהם תיעוד ממצלמות אבטחה במספר מוקדים וממצאים הקשורים לרכב המעורב.

במקביל לדיון, המשטרה עדכנה כי אתמול נעצרו שני תושבי דימונה בשנות ה-20 לחייהם בחשד לשיבוש מהלכי חקירה ולקשירת קשר לביצוע פשע. לפי החשד, השניים נצפו עם דיין באזור פתח תקווה ב-18 ביולי, ובמהלך החקירה עלה כי מסרו גרסאות שאינן עולות בקנה אחד עם ממצאי החקירה.

עוד נמסר כי בית משפט השלום בבאר שבע האריך את מעצרו של אחד החשודים עד 2 באוגוסט, בעוד שבהמשך היום צפוי להתקיים דיון בעניינו של החשוד השני. במשטרה ציינו כי החקירה נמשכת במקביל למאמצים לאיתורו של דיין.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...