"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קטטה המונית בבית חנינא: אדם נפצע מיידוי אבנים - המשטרה פיזרה את המתפרעים

הקטטה פרצה על רקע סכסוך מתמשך בין משפחות; המשתתפים עשו שימוש באבנים, מקלות וזיקוקים • שוטרי תחנת שפט ויס"מ השתמשו באמצעים לפיזור הפגנות להשבת הסדר

0השמעה
בית חנינא (ארכיון) , דוברות המשטרה
בית חנינא (ארכיון). צילום: דוברות המשטרה

עימותים אלימים במזרח ירושלים: שוטרי מחוז ירושלים הוזעקו הערב (שני) לקטטה רבת משתתפים שפרצה בשכונת בית חנינא, על רקע סכסוך מתמשך בין משפחות.

במהלך הקטטה עשו המעורבים שימוש באבנים, מקלות וזיקוקים. שוטרי תחנת שפט וכוחות יס"מ מחוז ירושלים שהגיעו במהירות למקום נאלצו להשתמש באמצעים לפיזור המעורבים כדי להשתלט על האירוע ולהשיב את הסדר הציבורי.

כתוצאה מיידוי האבנים נפצע אדם אחד באורח קל. הוא טופל בשטח ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים שערי צדק.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר