"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שמעו את הצרורות - ותפסו את האקדח הטעון: מספר חשודים נעצרו בלוד
במהלך פעילות מבצעית של מג"ב מרכז ושוטרי מחוז מרכז בעיר, הכוחות זיהו חשוד המחזיק אקדח, השתלטו עליו ותפסו נשק טעון • ארבעה חשודים נעצרו, וברכב סמוך אותרו תחמושת ואמצעים נוספים
מעצר חשוד שביצע ירי בעור לוד. צילום: דוברות המשטרה

שמעו את הצרורות - ותפסו את האקדח הטעון: מספר חשודים נעצרו בלוד

במהלך פעילות מבצעית של מג"ב מרכז ושוטרי מחוז מרכז בעיר, הכוחות זיהו חשוד המחזיק אקדח, השתלטו עליו ותפסו נשק טעון • ארבעה חשודים נעצרו, וברכב סמוך אותרו תחמושת ואמצעים נוספים

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סוכל ניסיון חיסול פלילי הלילה (בין רביעי לחמישי) בעיר לוד: במהלך פעילות מבצעית של לוחמי מג"ב מרכז ושוטרי תחנת לוד, נתפס החשוד כשהוא חמוש באקדח מסוג גלוק ובו כדור בקנה. ארבעה חשודים נוספים נעצרו והועברו לחקירה במשטרה.

האירוע התרחש במהלך פעילות יזומה של הכוחות במסגרת המפקדה המשימתית שהוקמה בעיר לוד, שנועדה להתמודד עם תופעות פשיעה ולשמור על הסדר הציבורי.

מעצר חשוד שירה במהלך הלילה בעיר לוד %2F%2F דוברות המשטרה

במהלך הפעילות שמעו הלוחמים מספר צרורות ירי באזור. הכוחות הגיבו לקולות, חתמו את השטח ופתחו בסריקות לאיתור המעורבים. במהלך החיפושים הבחינו הלוחמים בחשוד כשהוא מחזיק בידו אקדח.

הלוחמים השתלטו על החשוד לאחר איתורו ועצרו אותו. בבדיקה שנערכה נמצא כי מדובר באקדח מסוג גלוק ובתוכו כדור בקנה.

בהמשך הפעילות ביצעו הכוחות סריקות נוספות באזור, שבמהלכן אותרו חשודים נוספים. כלל ארבעת החשודים נעצרו והועברו להמשך חקירה בתחנת לוד.

ניידת משטרה (ארכיון), צילום: יהושע יוסף

מהמשטרה נמסר כי במהלך החיפושים אותר גם רכב חשוד, שבתוכו נמצאו תחמושת חיה ולוחית זיהוי שעליה הודבקה מדבקה שחורה - דבר שעורר חשד כי נעשה ניסיון להסתיר את זהות הרכב.

בסך הכול, תפסו השוטרים ולוחמי מג"ב אקדח מסוג גלוק עם כדור בקנה, ארבע מחסניות לאקדח, תחמושת, חומר החשוד כסם, שני סכינים, טלפון נייד וצרור מפתחות.

במשטרה מסרו כי "הפעילות היא חלק מהמאמצים לסיכול אירועי אלימות ופשיעה בעיר, וכי שוטרי מחוז מרכז ולוחמי משמר הגבול ימשיכו לפעול נגד מחוללי פשיעה ועבירות נשק במטרה להגביר את ביטחון הציבור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...