"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המשטרה בהודעה חריגה לציבור: עזרו לנו לאתר את החשוד ברצח
המשטרה פרסמה את פרטיו ותמונתו של אביאור ששון, בן 17 מירושלים, המבוקש לחקירה בחשד למעורבות ברצח בניה רזי בשכונת נחלאות • אביאור הוא גם בנה של לינור ששון, חשודה אחרת בפרשה שמעצרה הוארך היום בביהמ"ש עד לעוד שבוע
החשוד הרצח. צילום: דוברות המשטרה

המשטרה בהודעה חריגה לציבור: עזרו לנו לאתר את החשוד ברצח

המשטרה פרסמה את פרטיו ותמונתו של אביאור ששון, בן 17 מירושלים, המבוקש לחקירה בחשד למעורבות ברצח בניה רזי בשכונת נחלאות • אביאור הוא גם בנה של לינור ששון, חשודה אחרת בפרשה שמעצרה הוארך היום בביהמ"ש עד לעוד שבוע

לידור סולטן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שבוע וחצי מהרצח המזעזע בנחלאות: המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור דרוש לחקירה בשם אביאור ששון - בן 17 המהווה חשוד מרכזי שמעורב, על פי החשד, ברצח הצעיר בניהו רזי ז״ל. בן ה-17 הוא גם בנה של לינור ששון, חשודה אחרת בפרשה שמעצרה הוארך היום (רביעי) בבית המשפט עד לעוד שבוע.

על פי המשטרה, החשוד נצפה כשהוא נמלט מזירת הרצח כשהוא לבוש בחולצה לבנה ובמכנסיים שחורים. גובהו 1.70 מ׳, עיניו כהות ושיערו קצר ובצבע שחר. ״כל סיוע לחשוד מהווה עבירת ׳סיוע לאחר מעשה׳ שהעונש בגינה עד שלוש שנות מאסר״, מסרה המשטרה, והוסיפה לבקש את עזרת הציבור לדווח לה על ״כל פרט שיש בו כדי לאפשר למשטרה לאתר את החשוד״.

ניידת משטרה (ארכיון), צילום: דוברות המשטרה

כאמור, החשוד בן ה-17 הוא בנה של לינור ששון, חשודה נוספת בפרשה אשר רק לאחרונה השתחררה מהכלא לאחר שריצתה עונש מאסר בגין פרשת הונאה וסחיטה באיומים. באחד מדיוני הארכת המעצר בעניינה, ציינה ששון ביחס למעורבות בנה במעשה: ״אני אסכן את חייו של הילד שלי? אני לא הייתי מסכנת אותו בשביל שום דבר שבעולם ושולחת אותו לבית סוהר בשביל מישהו שאנחנו לא מכירים״. זאת ועוד, במהלך החקירות שלה נשאלה ששון היכן נמצא בנה, האם נמלט למקום אחר ואם כך הדבר אז לאן - והיא מצדה השיבה שאינה יודעת לענות על השאלות הללו.

על פי חשד המשטרה, ששון תיווכה בפועל בין אגם צרפי (בת זוגו לשעבר של רזי ז״ל) ושילת חוטה (מכרתה של צרפי) לבין הגורמים הפליליים, ואף הגדילה לעשות וציידה בביתה שבבירה את החשודים ברצח במגוון כלי תקיפה שעל פי המשטרה ״יכולים להביא למות אדם״. לאחר מכן, עם היציאה מדירתה של ששון אל עבר הדירה בה נמצא רזי ז״ל, ששון וצרפי נותרו להמתין ברכב המילוט, בזמן שחוטה שותפתן עלתה לדירה יחד עם המבצעים החמושים והעבירה את המתרחש ליושבות ברכב באמצעות שיחת וידאו.

לאחר מכן, על פי חשד המשטרה, סייעה ששון בהברחת החשודים במעשה ואף פעלה כדי לשבש את פעולות חקירת המשטרה, כשלכאורה העבירה הוראות מה לומר אם וכאשר החשודים יתפסו. היום (רביעי), כאמור, הוארך מעצרה של ששון יחד עם הארכת מעצרן של צרפי ושל חוטה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...