"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: דרש 30 אלף דולר או שישרוף את העסק
כתב אישום נגד צעיר בן 22 שנכנס למכולת ברחוב סלמה בתל אביב ודרש להעביר לו כסף • החשוד הציג חפץ שנחזה לסכין ואיים • הוא נעצר זמן קצר לאחר האירוע וכעת מבקשת המדינה להותירו במעצר עד תום ההליכים
חשוד נכנס למכולת ברחוב סלמה בתל אביב - ואיים שישרוף את המקום. צילום: דוברות המשטרה

תיעוד: דרש 30 אלף דולר או שישרוף את העסק

כתב אישום נגד צעיר בן 22 שנכנס למכולת ברחוב סלמה בתל אביב ודרש להעביר לו כסף • החשוד הציג חפץ שנחזה לסכין ואיים • הוא נעצר זמן קצר לאחר האירוע וכעת מבקשת המדינה להותירו במעצר עד תום ההליכים

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

צעיר בן 22 נאשם כי ניסה לסחוט באיומים מוכר במכולת בדרום תל אביב, לאחר שלפי כתב האישום דרש ממנו להעביר לידיו 30 אלף דולר ואיים לפגוע בו אם לא ייענה לדרישתו.

לפי כתב האישום, שהוגש לבית המשפט, האירוע התרחש ביום ראשון בשבוע שעבר במכולת ברחוב דרך סלמה. הנאשם הגיע למקום שבו עבד המתלונן, דרש ממנו להשיג עבורו את הכסף והשמיע כלפיו איומים.

תיעוד%3A סוחט באיומים בעל מכולת ברחוב סלמה בתל אביב %2F%2F דוברות המשטרה

בהמשך, כך נטען בכתב האישום, שב הצעיר למכולת ושאל את המוכר אם כבר השיג את הסכום שדרש. לאחר שנענה בשלילה, הציג בפניו חפץ חד שנחזה להיות סכין ואיים כי אם יפנה למשטרה - ישרוף את העסק.

בעקבות הדיווח שהתקבל במוקד 100, הגיעו שוטרי תחנת שר"ת למקום, החלו באיסוף ממצאים ובביצוע פעולות חקירה לאיתור החשוד. זמן קצר לאחר מכן הוא אותר, נעצר והועבר לחקירה, שבסיומה נכלא.

מעצרו של הצעיר הוארך מעת לעת במהלך ימי החקירה. לאחר השלמת החקירה וגיבוש התשתית הראייתית, הגישה יחידת התביעות של מחוז תל אביב כתב אישום המייחס לו עבירת סחיטה באיומים, לצד בקשה להותירו במעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...