"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תוכנית העוקץ בסניף רמי לוי בשרון - שהסתיימה במאסר

שני אחים דרשו את כספם בחזרה קיבלו מקופאי בסניף הרשת הגדולה הצעה "יצירתית" - למלא עגלות ולשלם רק על חצי מהמוצרים, עד לכיסוי החוב • התוכנית נחשפה במהרה, והשופט גזר עליהם עונש קל בלבד במסגרת הסדר טיעון

,עודכן
0השמעה
עגלת סופר של "רמי לוי". צילום: אורן בן חקון

עונש קל נגזר בבית משפט השלום בכפר סבא על שני אחים שעקצו את רשת רמי לוי.שני האחים, תושבי ג'לג'וליה, הגיעו לסניף הרשת בכפר סבא כדי לגבות חוב מקופאי בסניף, שלווה מהם סכום של 10 אלף שקלים. לפי האישום, הקופאי הגה תוכנית עוקץ "יצירתית" דרכה ישיב את החוב - האחים יגיעו לבצע קניות בסניף, ובכל פעם יעביר הקופאי בקופה רק מחצית מהמוצרים - עד למחיקת החוב.

האחים נתפסו והואשמו בעבירה של גניבה. השופט עמית פרייז גזר על כל אחד מהם אתמול (רביעי) עונש של 3 חודשי מאסר על תנאי וקנס של 600 שקלים במסגרת הסדר טיעון עם התביעה.

קניות בסופר "רמי לוי" (אילוסטרציה). השלושה נתפסו בעיצומה של "תוכנית העוקץ",צילום: עמי שומן

לפי כתב האישום שהוגש בידי שלוחת תביעות שרון של המשטרה, סימי עלי הועסק כקופאי בסניף הרשת בכפר סבא ולווה את הכספים מהאחים. כאשר אלו דרשו את החזר החוב, עלי הגה רעיון כיצד לפרוע את חובו - על חשבון המעסיק.

ביום 21 בפברואר 2024, האחים הגיעו לסניף, מילאו שלוש עגלות קניות עד אפס מקום והגיעו לקופה של עלי. בעת העברת המוצרים בקופה, עלי סרק רק כמחצית מהמוצרים - כך שהאחים שילמו 1,500 שקלים בלבד, בעוד מוצרים בשווי של 1,400 שקלים נוספים עברו ללא תשלום. השלושה תכננו להמשיך בשיטה עד למחיקת החוב במלואו, אך התוכנית נחשפה והם נתפסו. אתמול, כאמור, נגזר עליהם עונש קל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר