ניידת משטרה, ארכיון. צילום: דוברות המשטרה

מאות ק"ג של סחורה גנובה: זה מה שאיתרה המשטרה בסמוך לחיפה

מאות קילוגרמים של מוצרי בשר ודגים, עשרות שקיות קפה ורכוש נוסף נתפסו ברכבו של החשוד • למרות בקשת המשטרה להאריך את מעצרו, בית המשפט הורה על שחרורו בתנאים מגבילים

[object Object]

שוטרי תחנת טירת כרמל עצרו חשוד בגניבת מוצרי מזון ממטבח בבסיס צבאי סמוך לחיפה, לאחר שברכבו נתפסו מאות קילוגרמים של בשר ודגים, עשרות שקיות קפה ורכוש נוסף בשווי של עשרות אלפי שקלים. למרות בקשת המשטרה להאריך את מעצרו, בית המשפט הורה על שחרורו בתנאים מגבילים.

בהודעה המלאה של דוברות המשטרה נכתב: " שוטרי תחנת טירת כרמל פתחו בחקירה עם קבלת דיווח על חשד לגניבת מוצרי מזון ממטבח בבסיס צבאי סמוך לחיפה.

הסחורה הגנובה שנתפסה אצל החשוד, צילום: דוברות המשטרה

שוטרי התחנה הגיעו למקום, ובמהלך פעילותם הבחינו ברכב חשוד סמוך למטבח. במהלך הבדיקה פתח החשוד את הרכב, ובתוכו אותרו קרטונים ובהם רכוש החשוד כגנוב, ובהם מאות קילוגרמים של מוצרי בשר ודגים וכ-60 שקיות קפה.

הסחורה הגנובה שנתפסה אצל החשוד, צילום: דוברות המשטרה

על פי החשד, שווי הרכוש שנגנב מוערך בעשרות אלפי שקלים.

החשוד נעצר, נחקר ובסיום חקירתו נכלא. בדיון שהתקיים היום בבית המשפט ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו, אולם בית המשפט הורה על שחרורו בתנאים מגבילים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...