אחרי 4 שנים: החשוד ברצח בג'דיידה-מכר נעצר שוב - במעבר טאבה

המשטרה עצרה מחדש חשוד ברצח מאמון רבאח (48), שנורה למוות בחצר ביתו באוקטובר 2022 • המעצר בוצע בשיתוף פעולה עם פרקליטות מחוז חיפה, לאחר התפתחות בחקירה • לאחר חקירתו נכלא, ובית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו עד 1 במאי 2026

תיעוד הרצח של מאמון רבאח. צילום: השימוש נעשה לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

המשטרה הודיעה היום (שישי) כי עצרה מחדש חשוד ברצח מאמון רבאח (48), שנורה למוות בחצר ביתו באוקטובר 2022 בג'דיידה-מכר. המעצר בוצע בשיתוף פעולה עם פרקליטות מחוז חיפה, לאחר התפתחות בחקירה.

במהלך החקירה הראשונית נעצרו מספר חשודים, בהם גם החשוד המרכזי, שמעצרו הוארך אז ב-29 ימים אך בהמשך שוחרר בתנאים מגבילים בהחלטת בית המשפט. עם זאת, חוקרי היחידה המרכזית (ימ"ר) חוף המשיכו בפעולות חקירה לאורך השנים, גם לאחר שחרורו.

תיעוד הרצח של מאמון רבאח // השימוש נעשה לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

לפי המשטרה, בתחילת השבוע נעצר החשוד שוב בעת שהגיע למעבר טאבה. לאחר חקירתו נכלא, ובית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו עד 1 במאי 2026. ערר שהגיש סנגורו לבית המשפט המחוזי בחיפה נדחה, והחשוד נותר במעצר.

היום, עם סיום פעולות החקירה, גובשה תשתית ראייתית נגד החשוד, והוגשה הצהרת תובע באמצעות פרקליטות מחוז חיפה - לקראת הגשת כתב אישום. במשטרה הדגישו כי ימשיכו לפעול בנחישות גם בחלוף שנים, במטרה להגיע לחקר האמת ולמצות את הדין עם המעורבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר