"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בן 12 נעצר בבי"ס בת"א, בחשד כי "תקף שני תלמידים עם שוקר חשמלי"

תלמיד כיתה ז' הגיע לבית הספר עם שוקר חשמלי ואולר, איים על תלמידים - ותקף שניים מהם • מנהלת בית הספר כתבה: "עוד לפני שהמשטרה הגיעה, התלמיד תקף באלימות, באמצעות אגרופים ושריטות, מספר חברות צוות" • התלמיד פונה ע"י המשטרה

,עודכן
0השמעה
נער בן 12 הגיע לבית ספר עם שוקר חשמלי ואולר (אילוסטרציה). צילום: GettyImages (אילוסטרציה)

נער בן 12, תלמיד כיתה ז' בבית ספר בתל אביב, נעצר היום (רביעי), לאחר שהגיע לבית הספר עם שוקר חשמלי ואולר, איים על תלמידים - ותקף שניים מהם. מנהלת בית הספר כתב להורים: "התלמיד נחקר, ניגבו עדויות מתלמידים ואנשי צוות, והתלמיד התוקף פונה על-ידי המשטרה".

פרשת רצח ראובן קרייף בהרצליה: הנאשם שלף אקדח וירה לעבר ביתו // ללא קרדיט (ארכיון)

ההודעה המלאה להורים

"אני מבקש לעדכן אתכם באירוע חמור שהתרחש לפני זמן קצר בחטיבת הביניים", כתבה המנהלת מחטיבת הביניים בתל אביב. "על-פי הידוע, אחד מתלמידי שכבת ז' הגיע לשטח בית הספר כשהוא נושא שוקר חשמלי ואולר, ובמהלך היום אף איים על תלמידים ותקף שניים מהם. מיד לכשנודע לנו הדבר, הזמנו את המשטרה. עוד לפני שהמשטרה הגיעה, התלמיד תקף באלימות, באמצעות אגרופים ושריטות, מספר חברות צוות בחדרה של מנהלת חטיבת הביניים.

"המשטרה הגיעה לבית הספר תוך זמן קצר, התלמיד נחקר, ניגבו עדויות מתלמידים ואנשי צוות, והתלמיד התוקף פונה על-ידי המשטרה. חשוב לנו לציין שפעלנו לאורך כל האירוע מתוך מחויבות מלאה לשלומם של כל באי חטיבת הביניים, תלמידות, תלמידים ואנשי ונשות הצוות. התלמידים ונשות הצוות שהותקפו מרגישים בטוב ולא נזקקו לכל טיפול.

"מיותר לציין שהתלמיד המדובר מורחק לאלתר מביה״ס, ועובר באופן מלא לטיפול המשטרה, הרווחה והגורמים המוסמכים. רק לפני יומיים עסקנו באופן רוחבי ומערכתי בנושא האלימות בכל הכיתות בחטיבת הביניים. צר לנו וכואב לנו שהאירוע המדובר ״פגש״ אותנו, ואנחנו נמשיך ללוות את התלמידים, לשוחח איתם בכיתות, לחזק את תחושת הביטחון ולתת מענה רגשי לכל מי שזקוק לכך.

"הביטחון ושלומם של תלמידינו עומדים בראש סדר העדיפויות שלנו. נמשיך לפעול באחריות, בשקיפות ובנחישות למיגור כל תופעת אלימות בבית הספר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר