"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל בחירות: נעצר חשוד בירי, הנשק אותר מתחת למיטה

בפעילות משולבת של משטרה וצה״ל נתפס נשק מסוג "קרלו" בכפר יאטה • במקביל: מעצרים נוספים ותפיסות אמל"ח וגנבי רכב ביו"ש

,עודכן
0השמעה
חשוד נעצר בתוך יממה – נשק אותר מתחת למיטה. צילום: דוברות המשטרה

תוך פחות מיממה מאז שעל פי החשד ירה בכלי נשק בכפר הפלסטיני שבו הוא מתגורר על רקע הבחירות המקומיות, נעצר חשוד תושב יאטה, כאשר הנשק מסוג "קרלו" נתפס מוסתר מתחת למיטת חדר השינה בביתו.

נתפס "על חם" באמצע עסקה: תפיסת האמל"ח הלא חוקי בצפון // דוברות המשטרה

המעצר בוצע בעקבות פעילות מודיעינית ממוקדת של יחידת "חץ יהודה" במחוז ש"י, בשיתוף לוחמי חטמ"ר יהודה של צה"ל. במהלך החיפוש בביתו אותרו הנשק המאולתר ומחסנית תואמת, והחשוד יחד עם רעייתו נעצרו והועברו לחקירה בתחנת חברון.

במקביל, בפעילות נוספת בכפר בית אומר, תפסו בלשי תחנת עציון יחד עם לוחמי צה"ל רובה ציד, אקדח תופי, נשק "קרלו" נוסף עם מחסנית מלאה בתחמושת 9 מ"מ ורימון הלם. כלל אמצעי הלחימה הועברו לבדיקת מעבדות המשטרה.

חשוד נעצר בתוך יממה – נשק אותר מתחת למיטה,צילום: דוברות המשטרה

גם בתחום גניבות הרכב נרשמה פעילות משמעותית: כוחות משטרה ולוחמי מג״ב פשטו על הכפרים יתמא וקבלאן, ועצרו ארבעה חשודים כחברי חוליה המעורבת בגניבות רכב. במהלך הפעילות נתפסו טלפונים ניידים, תעודת זהות ישראלית מזויפת ושני כלי רכב, אחד מהם הוכרז כגנוב.

בנוסף, בפעילות נוספת בכפר יטא נעצר חשוד נוסף המבוקש לחקירה בגין עבירות אלימות במשפחה, והועבר להמשך טיפול בתחנת אשקלון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר