"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גבר נרצח באירוע אלימות באור עקיבא

גבר נרצח הערב באור עקיבא לאחר שנפצע אנוש באירוע אלימות בעיר • חובשים ופראמדיקים של מד"א פינו אותו לבית החולים כשהוא סובל מפציעות חודרות

,עודכן
0השמעה
אירוע אלימות באור עקיבא. צילום: דוברות מד"א

גבר נרצח הערב באורח אנוש באירוע אלימות ברחוב עליזה יאנסן באור עקיבא. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים הלל יפה כשהוא עם פציעות חודרות.

אירוע אלימות באור עקיבא,צילום: דוברות מד"א

חובשי רפואת חירום במד"א יונתן ינקלביץ ויוסף פרידמן סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את הפצוע, גבר כבן 40, כשהוא מחוסר הכרה. ביצענו הערכה רפואית והבחנו שהוא ללא דופק, ללא נשימה וסובל מפציעות חודרות ומשמעותיות בגופו. פינינו אותו לבית החולים כשמצבו מוגדר אנוש."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר