השודד המתמיד מאושר עד: לאחר שנתפס - חזר לגנוב באותו הסניף

הנאשם, תושב פתח תקווה (58), נתפס בניסיון גניבת בקבוקי אלכוהול בסניף של הרשת בפתח תקווה • כתב האישום מייחס לו שתי עבירות של גניבה, לאחר שנתפס פעמיים על ידי המאבטחים במקום

סניף אושר עד. צילום: הרצי שפירא

שלוחת תביעות שרון של המשטרה הגישה לבית משפט השלום בפתח תקווה כתב אישום נגד דימיטרי בויקו, בן 59 תושב העיר, על רקע ניסיון גניבת בקבוקי אלכוהול מסניף אושר עד.

על פי כתב האישום, ביום 19.11.25 הגיע הנאשם בשעות אחר הצהריים לסניף רשת אושר עד בפתח תקווה. הוא הכניס לתיקו ארבעה בקבוקי וויסקי, שכל אחד מהם עולה 250 שקלים וביחד אלף שקלים.

הוא הסתובב בסופר והכניס את הבקבוקים מתחת למכנסיו ויצא מהמקום, אלא שהמאבטחים הבחינו במשהו חריג ותפסו אותו "על חם" עם בקבוקי הוויסקי באמתחתו.

לפי כתב האישום, העובדה שהוא נתפס לא הרתיעה אותו. יומיים לאחר המקרה הראשון הוא הגיע שוב לאותו סניף ושוב החביא על גופו ארבעה בקבוקי וויסקי בשווי של אלף שקלים. גם הפעם הוא נתפס ביציאה "על חם" על ידי המאבטחים. כתב האישום מייחס לבויקו שתי עבירות של גניבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר