מהיר כמו רקטה: זאת המהירות שבה נהג נעצר בכביש בצפון
הנהג תושב מעיליא בן 55 נתפס בזמן שנהג ברכבו במהירות מופרזת בכביש 77 - בו המהירות המותרת עומדת על 90 קמ"ש • רכבו הושבת ורישיונו נפסל מנהלית למשך חודש, הוגשה בקשה לפסילה עד לתום ההליכים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
נהג בשנות ה-50 לחייו נתפס על ידי שוטרי המחוז הצפוני כשהוא נוהג במהירות חריגה של 197 קמ״ש, בכביש בצפון שבו המהירות המותרת היא 90 קמ״ש.
בסוף השבוע, בשעות אחר הצהריים, במסגרת פעילות של שוטרי משטרת ישראל נגד עבירות תנועה מסכנות חיים, נתפס נהג אשר נסע במהירות חריגה ומסוכנת של 197 קמ״ש, בכביש מס' 77 בו המהירות המותרת עומדת על 90 קמ״ש בלבד.
הנהג, תושב מעיליא בן 55, עוכב והובא לחקירה בתחנת המשטרה. בתום חקירתו שוחרר בתנאים מגבילים הכוללים מעצר בית למשך 5 ימים.
בתוך כך, רכבו של הנהג הושבת לתקופה הקבועה בחוק, ורישיון הנהיגה שלו נפסל מנהלית למשך 30 ימים. בנוסף, התיק בעניינו הועבר ליחידת התביעות לצורך הגשת כתב אישום ובקשה לפסילה עד תום ההליכים המשפטיים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)