היום (שישי) הודיעה המשטרה על פענוח אירוע שוד חמור שאירע לפני כחודש וחצי, ב-12 בפברואר, בסופרמרקט ברחוב הלוחמים בעיר חולון. במהלך האירוע הגיעו למקום ארבעה חשודים, כשהם רעולי פנים, ועל פי החשד איימו על העובד במקום באמצעות סכין, שדדו אותו, גנבו מאות קופסאות סיגריות בשווי של עשרות אלפי שקלים, ולאחר מכן נמלטו מהמקום.
אירוע שוד בסופרמרקט בעיר חולון \ דוברות המשטרה
עם קבלת הדיווח, פתחו שוטרי תחנת חולון בחקירה, אשר כללה מגוון פעולות גלויות וסמויות, במטרה להתחקות אחר החשודים המעורבים במעשה. לפני כשבוע עצרו בלשי משטרת חולון את החשודים, תושבי חולון בשנות ה-20 לחייהם, והם הועברו לחקירה במשטרה. במהלך החקירה אספו החוקרים ראיות שקושרות את החשודים לביצוע השוד החמור.
מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת בבית המשפט, ואתמול, עם סיום החקירה, הוגשה נגדם הצהרת תובע של פרקליטות מחוז תל אביב, ובימים הקרובים יוגש נגדם כתב אישום חמור בגין שוד ובקשה למעצרם עד תום ההליכים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו