"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הגיעה עד לקופה הראשית: "העוקץ" השקט של הקופאית ברמי לוי
שירית ביטון בת ה-39, קופאית ב"רמי לוי" פתח תקווה, גנבה במספר הזדמנויות כספים מהקופה ומוצרים • משנתפסה בשעת מעשה ע"י קב"ט הסניף, נעצרה - וכתב אישום הוגש נגדה • "הנאשמת גנבה דבר שהוא נכס המעביד וערכו עולה על אלף שקלים", צוין בכתב האישום
קניות בסופר "רמי לוי" (אילוסטרציה). צילום: עמי שומן

הגיעה עד לקופה הראשית: "העוקץ" השקט של הקופאית ברמי לוי

שירית ביטון בת ה-39, קופאית ב"רמי לוי" פתח תקווה, גנבה במספר הזדמנויות כספים מהקופה ומוצרים • משנתפסה בשעת מעשה ע"י קב"ט הסניף, נעצרה - וכתב אישום הוגש נגדה • "הנאשמת גנבה דבר שהוא נכס המעביד וערכו עולה על אלף שקלים", צוין בכתב האישום

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כתב אישום הוגש נגד שירית ביטון בת ה-39, קופאית מפתח תקווה, לאחר ש"עקצה" כספים מהקופה הראשית בסופררמי לוי, במספר הזדמנויות.

גנבה מוצרים בשווי אלף שקלים. עגלת סופר של "רמי לוי" (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

על פי כתב האישום, במהלך חודש אוקטובר 2025, ביטון נטשה את הקופה שלה מספר פעמים והלכה אל הקופה הראשית, שם היאנטלה כסף מזומן במספר הזדמנויות, מבלי שאיש מעובדי הסופר הבחין בה. בסך הכל, הנאשמת גנבה מהקופה הראשית סכום של 1,500 שקלים עד שנתפסה.

ליקטה מוצרים בסוף יום

עוד צוין בכתב האישום כי ביטון לא הסתפקה רק בכסף מזומן. היא גם לקחה בדרכה הביתה בסיום יום העבודה מוצרים במספר הזדמנויות מבלי לשלם עליהם. עד שנתפסה, גנבה מוצרים בשווי של אלף שקלים. מי שתפס את ביטון היה קב"ט הסניף, אשר גם דיווח על מעשיה למשטרה.

השר ניר ברקת בהכרזה על פרויקט "הסל של המדינה"%3A "אנחנו נחנך את הקימעונאים" %2F%2F קונטקט

ביטון נאשמת בעבירה של גניבה בידי עובד ממעבידו. בכתב האישום נאמר: "במעשיה המתוארים לעיל, גנבה הנאשמת דבר שהוא נכס המעביד וערכו עולה על אלף שקלים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...