"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של החשוד בהצתת שוטרים - שהחל לבכות בדיון
זוהי הארכת מעצרו השניה של בן ניסים מיארה, החשוד במעשה • שוטר אחד עדיין מאושפז במצב בינוני בביה״ח רמב״ם • נציג המשטרה אמר: ״התיק מדבר בעד עצמו. אין כלל אינדיקציה שהחשוד ניסה בכלל להתאבד"
שוטרים בזירת ההצתה בקריות. צילום: דוברות המשטרה

המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של החשוד בהצתת שוטרים - שהחל לבכות בדיון

זוהי הארכת מעצרו השניה של בן ניסים מיארה, החשוד במעשה • שוטר אחד עדיין מאושפז במצב בינוני בביה״ח רמב״ם • נציג המשטרה אמר: ״התיק מדבר בעד עצמו. אין כלל אינדיקציה שהחשוד ניסה בכלל להתאבד"

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של בן ניסים מיארה; בן 33, החשודבהצתת השוטר בקרית מוצקין, בשישה ימים נוספים. שוטר אחד עדיין מאושפז במצב בינוני בביה״ח רמב״ם שבחיפה. באירוע נפצעו שני שוטרים נוספים באורח קל. בדיון נכחו גם בני משפחתו של החשוד בהצתה.

זירת אירוע הצתת השוטר בקריית ביאליק

זוהי הארכת מעצרו השניה של מיארה בביהמ״ש השלום שבקריות. הדיון נערך בפניה של השופטת אורית קנטור בביהמ״ש השלום שבקריות .

נציג המשטרה אמר: ״התיק מדבר בעד עצמו. אין כלל אינדיקציה שהחשוד ניסה בכלל להתאבד. עולה תמונה שונה לחלוטין. יש תיעוד ממצלמות אבטחה ויש עוד חקירה לבצע״.

בסיום הדיון החשוד החל לבכות. אימו מיררה בבכי וניסתה להרגיעו ממושכות: ״תהיה חזק ותשמור על עצמך״.

החשוד החל לבכות בסיום הדיון. אילוסטרציה, צילום: אורן בן חקון

עו״ד יפעת כהן שמייצגת את מיארה: ״המשטרה טוענת שהוא איים לפגוע בעצמו בכך שיצית את עצמו ובעת שהשוטרים ניסו למנוע ממנו הוא תקף אותם, הוא היה במצב נפשי קשה מאוד, צריך להבין זאת״.

עוד הוסיפה עו״ד יפעת: ״בית משפט השלום דחה את בקשת המשטרה למעצר ממושך והורה על הסתכלות פסיכיאטרית. ההחלטה משקפת זהירות שיפוטית והכרה בכך שהאירוע התרחש על רקע מצוקה נפשית חריגה, המחייבת בירור רפואי טרם קביעות מרחיקות לכת״.

עו״ד יפעת כהן, צילום: באדיבות המצולמת

מעצרו של החשוד יוארך עד ליום ראשון לצד בדיקת הסתכלות. במהלך ימי המעצר, בהתאם לחוות דעת פסיכיאטרית, יופנה להתסתכלות בתנאי אישפוז ומעצר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...