עם כלי פריצה ומשבש תדרים: שוהה בלתי חוקי מעזה נעצר במרכז

לוחמי מג"ב מרכז עצרו הלילה שוהה בלתי חוקי, תושב רצועת עזה, החשוד במעורבות בגניבות רכב ובפריצות לבתים ביישוב בית יצחק • הפעילות בוצעה בעקבות שורת אירועי פריצה וגניבות רכב שאירעו לאחרונה ביישוב

לוחמי מג״ב מרכז עצרו שוהה בלתי חוקי תושב עזה ביישוב במרכז הארץ. צילום: דוברות המשטרה

חשד לגניבות רכב ופריצות לבתים: שוהה בלתי חוקי מעזה נעצר במרכז הארץ עם משבש תדרים.

הפעילות בוצעה בעקבות שורת אירועי פריצה וגניבות רכב שאירעו לאחרונה ביישוב. לוחמי מג"ב, יחד עם מתנדבים, ביצעו מארב יזום בשטח היישוב, במהלכו זיהו תנועה חשודה של אדם.

בצה"ל מעריכים כי הוא שהה בארץ זמן מה. עוד עודכן כי הוא לא משתף פעולה בחקירה ולכן מעצרו הוארך עד חמישי. חשוד במעורבות במספר פריצות.

תיק עם כלי פריצה ומשבש תדרים, צילום: דוברות המשטרה

עם קריאת הכוחות לעצור, החל החשוד להימלט מהמקום. לאחר מרדף קצר נעצר, ובמהלכו השליך תיק שנתפס על ידי הלוחמים. בתוך התיק אותרו כלי פריצה רבים וכן משבש תדרים הכולל מספר אנטנות - אמצעי המזוהה עם עבירות גניבת רכב ופריצות.

על פי החשד, השוהה הבלתי חוקי נכנס לישראל דרך אזור יהודה ושומרון, וייתכן כי שהה בתקופה האחרונה באזור זה. החשוד נעצר והועבר להמשך חקירה בתחנת משטרת שדות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר