"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אישום: בן ה-9 ביקש עזרה בבית העסק - העובד תקף
הקטין הגיע לבית עסק לשירותי אינטרנט בירושלים וביקש עזרה בצילום מסמך, אך לפי החשד - גבר שישב במקום ניצל את המצב לביצוע מעשים מגונים • הילד נס הביתה וסיפר לאמו, שמיהרה להגיש תלונה במשטרה • החשוד נעצר לחקירה, ולאחר שבית המשפט המחוזי הפך החלטת שחרור - מעצרו הוארך, לקראת כתב אישום בימים הקרובים
תיעוד התקיפה. צילום: דוברות המשטרה

אישום: בן ה-9 ביקש עזרה בבית העסק - העובד תקף

הקטין הגיע לבית עסק לשירותי אינטרנט בירושלים וביקש עזרה בצילום מסמך, אך לפי החשד - גבר שישב במקום ניצל את המצב לביצוע מעשים מגונים • הילד נס הביתה וסיפר לאמו, שמיהרה להגיש תלונה במשטרה • החשוד נעצר לחקירה, ולאחר שבית המשפט המחוזי הפך החלטת שחרור - מעצרו הוארך, לקראת כתב אישום בימים הקרובים

יותם דשא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

חשוד ביצע מעשים מגונים בקטין בזמן שהותם בבית עסק לשירותי אינטרנט. לאחר שנעצר לחקירה על ידי שוטרי מחוז ירושלים, מעצרו הוארך מספר פעמים ובימים הקרובים צפוי נגדו כתב אישום.

המקרה התגלה כאשר ב-17 בנובמבר הוגשה תלונה בתחנת המשטרה לב הבירה על ידי אמו של הקורבן, בן 9. היא סיפרה כי ימים ספורים קודם לכן, שהה בנה בבית עסק לשירותי מחשב ואינטרנט וביקש לצלם מסמך במקום. לאחר שהתקשה וביקש עזרה מאדם שישב שם, על פי החשד החל אותו אדם לבצע מעשים מגונים בקטין. הילד התעשת במהרה ונס מהמקום חזרה לביתו, שם סיפר לאם על שארע.

בעקבות התלונה ובמסגרת חקירה שהחלה בתחנת לב הבירה, אותר החשוד, בן 31, על ידי השוטר הקהילתי בקהילה החרדית מתחנת לב הבירה. הוא נעצר לחקירה בתחנת המשטרה, ובסיומה נכלא. כבר למחרת, הובא החשוד בפני ביהמ"ש, שנעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו במספר ימים תוך שהטיל איסור פרסום על זהותו של החשוד. בתום ימי מעצר אלו, הורה ביהמ"ש על שחרורו בתנאים מגבילים.

אמש (שני) הובא החשוד בפני בימ"ש השלום לטובת הארכת מעצרו, תוך שהוגשה הצהרת תובע מטעם גורמי התביעה על הכוונה להגיש נגדו כתב אישום בימים הקרובים. בתום דיון זה, החליט בשנית בימ"ש שלום על שחרורו בתנאים מגבילים, תוך שציין: "יש מסוכנות במעשים ובעבירות המיוחסים למשיב, במידה שיש בה כדי להצדיק את הארכת המעצר כמבוקש", אולם בהחלטתו הורה לשחררו בתנאים.

בית המשפט המחוזי הפך לאחר מכן את החלטת בימ"ש שלום, והורה על הארכת מעצרו ב-3 ימים נוספים לטובת הכנתו והגשתו של כתב האישום נגדו: "לאחר שנתתי דעתי למכלול הנסיבות ועמדות הצדדים, לא ראיתי מנוס מלקבל את הערר ולהאריך את מעצר המשיב", קבע השופט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...