"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נעצר חשוד בתאונת הפגע וברח בה נהרג הולך רגל בת"א
התאונה ארעה ביום שישי בערב ברחוב אצ"ל בעיר • החשוד הובא לחקירה ומעצרו ויובא בפני שופט ביום רביעי
אמבולנס מד"א. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

נעצר חשוד בתאונת הפגע וברח בה נהרג הולך רגל בת"א

התאונה ארעה ביום שישי בערב ברחוב אצ"ל בעיר • החשוד הובא לחקירה ומעצרו ויובא בפני שופט ביום רביעי

,עודכן
0השמעה
[object Object]

המשטרה עצרה היום (שני) נהג החשוד בכך שהיה מעורבבתאונת פגע וברח ביום שישי בלילה, במסגרתה נפגע הולך רגל ומותו נקבע זמן קצר לאחר מכן בבית החולים.

החשוד, נתין זר בן 44, הובא לחקירה ביחידת הבוחנים של משטרת מחוז תל אביב. בסיום חקירתו צפוי מעצרו להיות מוארך, וביום רביעי הוא יובא לדיון בבית משפט לתעבורה בבת ים. כן נפסל רישיונו ל־90 יום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו