"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחד העצורים בפרשת החדירה ללהב 433 - חוקר פרטי | כל מה שאפשר לספר
בעקבות מעצרי השוטרים, התייחס המפכ"ל לקשורים בפרשה • "המעצרים שבוצעו היום של קציני משטרה - חלקם שירתו ביחידותינו וחלקם עוד משרתים - הם כואבים", כתב • לצד זאת, הבהיר כי "אנו נמצאים בשלב החשדות בלבד"
מפכ"ל המשטרה, על רקע מעצר החוקר הפרטי בחשד להאזנות סתר: "מטלטל וכואב". צילום: יונתן זינדל/פלאש90

אחד העצורים בפרשת החדירה ללהב 433 - חוקר פרטי | כל מה שאפשר לספר

בעקבות מעצרי השוטרים, התייחס המפכ"ל לקשורים בפרשה • "המעצרים שבוצעו היום של קציני משטרה - חלקם שירתו ביחידותינו וחלקם עוד משרתים - הם כואבים", כתב • לצד זאת, הבהיר כי "אנו נמצאים בשלב החשדות בלבד"

אלינור שירקני-קופמןאיציק סבן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מה שקרה בלהב 433הוא לא עוד סיפור של שחיתות פנימית. זו רעידת אדמה בלב החקירות של משטרת ישראל. כשארגון פשיעה מצליח לחדור ליחידת הדגל של המשטרה, אי אפשר לכנות זאת “דליפה”.

אחד מהשוטרים שנעצרו היום (שלישי) ע"י מח"ש, הינו חוקר פרטי שהובא לחקירה, בחשד להאזנות סתר. בעקבות המעצר, פרסם המפכ"ל איגרת לשוטרים בה התייחס למעצרים של קציני משטרה הקשורים לפרשה.

הערב, נמסר כי החוקר הפרטי שוחרר בתנאים מגבילים של אי יצירת קשרים המעורבים ומעצר בית של חמישה ימים.

קריסת חומת ההגנה שאמורה להגן על כולנו. להב 443, צילום: יהונתן שאול

המפכ"ל כתב לשוטרים כי "המעצרים שבוצעו היום של קציני משטרה - חלקם שירתו ביחידותינו וחלקם עוד משרתים - הם אירוע מטלטל וכואב". הוא הדגיש כי "קשה לראות שוטרים נחשדים בעבירות שאנו נלחמים בהן מדי יום".

המפכ"ל אף הסביר כי החקירה נולדה מיוזמה של יאח"בל, וכי המשטרה פנתה ביוזמתה למח"ש. "אנו פועלים ללא סובלנות כלפי מי שסטה מדרכנו, באותה נחישות בה אנו מגנים על אזרחי המדינה", הדגיש.

המפכ"ל הבהיר כי "אנו נמצאים בשלב החשדות בלבד" וביקש לחזק את שוטרי האח"מ ולהב"441: "אתם מהווים חומת מגן איתנה לאזרחי ישראל, ואנו עומדים מאחוריכם בגאווה ובאמון מלא".

עו״ד אושרי בן ישי סנגורו של האזרח שנעצר על ידי מח״ש: ״מרשי נעצר היום בגל המעצרים ביחד עם אחרים, אך לאחר קבלת הייעוץ וחקירה של מח"ש התברר כי מרשי אינו קשור לפרשה ושוחרר בתנאים״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...