פרצו לבית - וירו: נקבע מותה של אחת הנשים, ‏הרופאים נלחמים על חייה של השניה

שתי נשים נפצעו באורח אנוש מירי בלוד • צוותי מד"א העניקו להן טיפול במקום, כשהן מחוסרות הכרה - מותה של אחת נקבע במקום • שמיר אסף הרופא: "לחדר הטראומה הגיעה אישה בשנות ה-60 - הרופאים נאבקים על חייה" •

שתי נשים נפצעו באורח אנוש באירוע ירי בלוד . צילום: תיעוד מבצעי מד"א

שתי נשים נפצעו הערב (שבת) באורח אנוש באירוע אלימות בלוד. צוותי מד"א העניקו להן טיפול במקום, כשהן מחוסרות הכרה. בהמשך נקבע מותה של אחת הנשים. השנייה הגיעה לבית החולים שמיר אסף הרופא ושם הרופאים נאבקים על חייה. הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי והמשטרה פתחה בחקירת האירוע. מחקירה ראשונה עולה שהיורים פרצו לבית בו שהו נשים וירו בהן.

שתי נשים נפצעו באורח אנוש באירוע ירי בלוד // תיעוד מבצעי מד"א

מדוברות מד"א נמסר: "בשעה 22:07 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על שתי פצועות מאירוע אלימות בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי לשתי נשים במצב אנוש מחוסרות הכרה עם פציעות חודרות. עדכון בהמשך".

מבית החולים שמיר אסף הרופא נמסר כי "לחדר טראומה במלרד שמיר הגיעה לפני זמן קצר אישה בשנות ה-60, במצב קשה מאוד. הרופאים נאבקים על חייה".

ל"ישראל היום" נודע כי הקורבן בלוד היא תושבת יפו, שבעלה נרצח לפני כמה שנים. נזכיר כי אתמול שני גברים נורו למוות בשפרעם בזמן שהיו ברכב. הנרצחים הם תושב אום אל-פחם נור חרירי, ותושב כאבול ראמי עותמאן. שני אחיו של חרירי נרצחו ביריות סמוך לצומת מגידו בשנת 2018. מתחילת השנה נרצחו 133 בני אדם בחברה הערבית.

"בעקבות הרצח של אישה בביתה, זוהי עוד תגובה זועמת שלי בפעם המי יודע כמה. מדינת ישראל חייבת לסיים כבר את המלחמה בעזה, להחזיר החטופים, ולהתכונן למלחמה הרצינית באמת - חיסול המחבלים ששורצים במדינת ישראל ונושאים תעודות זהות כחולות", מסר הלילה ראש עיריית לוד, יאיר רביבו. "המדינה, על כל זרועותיה, פשוט לא באירוע ומעודדת את המחבלים הללו. שאף אחד לא יכבס מילים: מדינת ישראל החליטה להתעלם מהפשיעה הערבית ונוח לה שנרצחים פה ערבים כל יום".

רביבו תקף: "המשטרה ללא כלים, השב"כ לא רוצה לסייע, השופטים משחררים את המחבלים, שר המשפטים לא דופק על השולחן של הפרקליטות, היועמ"שית מסרבת לאשר רוגלות ובשורה התחתונה, ערביי ישראל מחוסלים פה כמו יתושים. אפילו ליתושים יש יותר ודאות אם יחיו. כולם יודעים אצל מי יש נשק. מדינת ישראל - תתעוררי!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר