"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

אישום: פלשתיני פרץ ל-4 מסעדות בגוש דן ב-2 לילות

המשטרה עצרה שוהה בלתי חוקי שפרץ למסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים וגנב כסף מזומן בסך 14,840 שקלים • בנוסף אותרו בדירתו, שישה מסתננים נוספים שהוגש נגדם כתב אישום

,עודכן
0השמעה
שוהה בלתי חוקי שפרץ ל-4 מסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים. צילום: דוברות המשטרה

המשטרה עצרה שוהה בלתי חוקי שפרץ ל-4 מסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים בשני לילות בחודש מאי וגנב כסף מזומן בסך 14,840 שקלים. בסיום החקירה והוגש כתב אישום נגדו ונגד מסתנן נוסף.

תיעוד רחפן ממעצר שוהה בלתי חוקי שפרץ ל-4 מסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים // דוברות המשטרה

במסגרת החקירה עצרו בלשי המשטרה עצרו את המסתנן בן 18, תושב קבלאן בגין הפריצות והשוד. בנוסף אותרו בדירתו, שישה מסתננים נוספים שהוגש נגדם כתב אישום. כמו כן, מפקד המחוז חתם על צו סגירה לדירות הללו לאור שהותם במקום, בניגוד לחוק.

על פי ממצאי החקירה, בתאריך 17.5 לפנות בוקר, החשוד פרץ למסעדה ברח' כצנלסון בגבעתיים יחד עם חשוד נוסף, כאשר הזיזו בכוח את הויטרינה וגרמו לה נזק. הם שדדו מהמקום כסף מזומן בסך 6,628 ש"ח עם הכספות. מיד לאחר מכן, אותם החשודים הגיעו לבית קפה ברח' ביאליק ברמת גן, שברו את המנעול ונכנסו פנימה ולקחו את מגירת הקופה שהכילה 400 שקלים וכספת שהכילה 1,000 שקלים.

שוהה בלתי חוקי שפרץ ל-4 מסעדות בתל אביב, רמת גן וגבעתיים: תיעוד ממצלמות האבטחה בעסקים // דוברות המשטרה

מספר ימים לאחר מכן, החשוד פרץ למסעדה ברח' בוגרשוב בת"א, כאשר חשוד נוסף שעימו נכנס לעסק ושדד את הקופה שהכילה 1,000 שקלים מזומן וצ'קים. מיד לאחר מכן המשיכו ופרצו לבית קפה ברח' ארלוזרוב בת"א, ומשם גנבו 5,812 שקלים. החשודים גרמו נזק לדלתות של העסקים וגנבו סה"כ 14,840 שקלים.

עם סיום של החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד החשודים וכן בקשה למעצרם עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר