"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בזכות תושייתה של השכנה: נחשפה פרשת התעללות מחרידה במשפחתון באור עקיבא
שכנה שמעה צעקות חריגות ותיעדה את רבקה גודוב מתעללת לכאורה בפעוטות • מצלמות הגן חשפו אלימות נוספת במשפחתון באור עקיבא • השופטת: "צפיתי בסרטונים - מדובר בתמונות קשות מאוד לצפייה"
חשד להתעללות בפעוטות במשפחתון (ארכיון). צילום: Getty Images/iStockphoto
תיעוד קשה

בזכות תושייתה של השכנה: נחשפה פרשת התעללות מחרידה במשפחתון באור עקיבא

שכנה שמעה צעקות חריגות ותיעדה את רבקה גודוב מתעללת לכאורה בפעוטות • מצלמות הגן חשפו אלימות נוספת במשפחתון באור עקיבא • השופטת: "צפיתי בסרטונים - מדובר בתמונות קשות מאוד לצפייה"

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

גננת בת 63 מאור עקיבא נעצרה בחשד להתעללות קשה בפעוטות במשפחתון הפרטי שהפעילה, לאחר ששכנה תיעדה אותה מכה ומתעללת בילדים. השכנה שמעה צרחות יוצאות דופן והביטה מחלונה לעבר המשפחתון, שם ראתה את רבקה גודוב לכאורה מכה פעוטות בראש, מטיחה אותם למזרן ומכסה את פניהם בכוח. התיעודים שהעבירה למשטרה הובילו למעצר הגננת, ובדיקת מצלמות הגן חשפה אלימות נוספת.

השכנה המזועזעת תיעדה את גודוב כשהיא לכאורה מכה את הפעוטות בראש באגרופים, מטיחה אותם למזרן, מכסה את פניהם בכוח בשמיכה ודוחפת אותם באלימות. התיעודים הועברו מיד למשטרה, שעצרה את גודוב ביום שישי האחרון.

מצלמות האבטחה חשפו אלימות נוספת

גודוב מטפלת במשפחתון בארבעה פעוטות בגילאי 0 עד 3 שנים. עם קבלת הדיווח, בלשי מחוז חוף הגיעו לביתה של החשודה ועצרו אותה לחקירה במשטרת חדרה. לאחר הגשת התלונות נתפסו גם צילומי מצלמות הגן, ובהם נצפתה אלימות קשה נוספת על פי החשד.

פעוטון (אילוסטרציה), צילום: Getty Images/iStockphoto

בבקשה להאריך את מעצרה, המשטרה ייחסה לגודוב עבירות של התעללות פיזית ונפשית בחסר ישע על ידי אחראי ותקיפה על ידי אחראי. נציג המשטרה הציג את התיעודים בפני בית המשפט ואמר כי "הסרטונים מחרידים, אי אפשר לתאר אותם במילים".

השופטת רויטל באום האריכה את מעצרה של גודוב עד יום שלישי. השופטת קבעה בהחלטתה: "צפיתי בסרטונים הראשונים. מדובר בתמונות קשות מאוד לצפייה. נחה דעתי כי החומר הקיים בידי המשטרה מגלה חשד סביר שהחשודה עברה את העבירות המיוחסות לה וכי קיימת עילת מעצר".

אתמול שוב הובאה גודוב לבית המשפט ומעצרה הוארך עד יום שישי. בקרוב צפוי להיגש נגדה כתב אישום חמור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...