ירקו ופיזרו סיגריות: תלמידי ישיבה פגעו במאפייה בבעלות זוג להט"בי

שני החשודים אותרו והתנצלו על מעשיהם • בחקירתם הודו כי היו באירוע באזור התעשייה בחולון, ובהשפעת אלכוהול תלשו את דגל הגאווה ופיזרו סיגריות ליד המאפייה

השחתת דגל גאווה. צילום: ללא

שוטרי תחנת חולון עצרו לאחרונה שני צעירים תושבי ארה"ב שלומדים בישיבה בירושלים בחשד למעורבות באירוע של תלישת דגל הגאווה מחוץ לעסק בחולון.

תיעוד: תלמידי ישיבה מבזים דגל גאווה בחולון | ללא

ביום שלישי האחרון התקבלה תלונה על גרימת נזק ותלישת דגל הגאווה מחוץ למאפיית "פטיש" בחולון שמנוהלת על ידי שתי תושבות העיר המשתייכות לקהילה הגאה. שני החשודים ירקו על הדגל בזה אחר זה ללא הפסקה ופיזרו סיגריות בכל השטח.

שוטרי יל״פ איילון שפתחו בחקירה, הצליחו להגיע לזהות החשודים, שני אזרחי ארה"ב בני 21 ו-22, שלומדים בישיבה בירושלים. השוטרים עצרו אותם, והם הובאו לחקירה בתחנה. בחקירתם השניים אמרו כי הם היו באירוע באזור התעשייה, יצאו משם שיכורים, וביצעו בהשפעת האלכוהול את המעשה שיוחס להם. השנים התנצלו על מעשיהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר