"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עובד נתב"ג נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בנשים
לאחר קבלת דיווח נעצר החשוד, תושב דרום הארץ בשנות ה-30 לחייו • היום הוא יובא לדיון בבית המשפט והמשטרה צפויה לבקש להאריך את מעצרו
עובד בנתב"ג חשוד בעבירות מין (תמונת ארכיון, למצולמים אין קשר לנאמר בכתבה). צילום: אילן גטניו

עובד נתב"ג נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בנשים

לאחר קבלת דיווח נעצר החשוד, תושב דרום הארץ בשנות ה-30 לחייו • היום הוא יובא לדיון בבית המשפט והמשטרה צפויה לבקש להאריך את מעצרו

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שוטרי מחוז ירושלים עצרו אמש (שני) תושב דרום הארץ בשנות ה-30 לחייו, עובד בנמל התעופה בן גוריון, בחשד לביצוע עבירות מין בנשים.

החקירה, המתנהלת ביחידה המרכזית של מחוז ירושלים, החלה בעקבות דיווח שהתקבל במשטרה.

על פי החשד, החשוד ביצע לאחרונה ביצע לאחרונה עבירות מין בנשים באזור נתב"ג. בלשי היחידה המרכזית (ימ"ר) ירושלים עצרו אותו, והיום הוא הובא לדיון בבית המשפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...