דן כהן החשוד ברצח אחותו . צילום: ללא קרדיט

"לא רצחתי את אחותי": התפתחות בחקירת הרצח והקבורה בחדרה

דן כהן, שנעצר בחשד שרצח את אחותו מיה וקבר אותה בחצר הבית, החל לשתף פעולה עם החוקרים, אך הכחיש את מעורבתו ברצח • במשטרה אומרים: אין אינדיקציה מתי בדיוק אירע המקרה • חברתה של מיה: "עודדנו אותה להוציא צו הרחקה, זה כאב לה בלב"

מעצרו של דן כהן, בן 44 מחדרה, הוארך ב-13 ימים לאחר שנעצר בחשד לרצח אחותו מיה כהן, בת 49, שגופתה נמצאה קבורה בחצר הבית ביום שני שעבר. גופתה אותרה עם סימני דקירה בצוואר לאחר שבני משפחה הגיעו לביתה בעקבות חשש לחייה וגילו תלולית עפר ודם בסמוך לבריכת הדגים. הם הזעיקו את המשטרה, שעצרה את כהן בזירה. כהן מוכר לגורמי בריאות הנפש, ועברו ייבדק במסגרת הערכה פסיכיאטרית שתיערך לו במהלך ימי המעצר.

מיה כהן, הנרצחת בחדרה, צילום: מתוך האינסטגרם של המנוחה

למרות שמתחיל לשתף פעולה עם החוקרים, כהן מכחיש את הרצח וטוען כי לא פגע באחותו. בדיון בבית המשפט, אמר נציג המשטרה כי מדובר "ברצח מחריד ואירוע חריג", וציין שאין בשלב זה אינדיקציה ברורה לגבי מועד המוות. הסנגור הציבורי של כהן טען כי מרשו "לא עונה לעניין" וכי הוא נוטל תרופות, ולכן יש לבדוק את כשירותו להמשך מעצר.

שמואל בוכריס

מחקירת המשטרה עולה כי מיה כהן התלוננה בעבר מספר פעמים על אחיה, וכשבועיים לפני הרצח אף הוציאה נגדו צו הרחקה. חברתה הקרובה, שלי גליקמן, סיפרה כי בחודשים האחרונים ניכרו חששות מצד מיה: "עודדנו אותה לשים גבולות כדי לשמור עליה, אבל גם עליו. היא מאוד אהבה אותו, אבל המצב לא היה רגוע. היא לא חשבה שהוא יפגע בה – חשבה שאולי יגנוב, לא שירצח. הוצאת הצו כאבה לה מאוד". עוד סיפרה כי מיה תכננה טיסה לקוסטה ריקה, ואמרה שתשקול מה תעשה לאחר שתחזור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...