פעילות לילית של המשטרה: נעצר חשוד בסחר בסמים עם מאות אלפי שקלים במזומן

חשוד בסחר בסמים מפתח תקווה נעצר כשברשותו 122 גרם "דוקטור" מחולק למנות ומעל 300 אלף שקל במזומן • המעצר בוצע במהלך פעילות יזומה של בלשי תל אביב צפון • מעצרו של החשוד הוארך: "קיימת תשתית ראייתית המבססת חשד סביר נגד החשוד"

חשוד בסחר בסמים נתפס בפתח תקווה. צילום: דוברות המשטרה

בלשי תחנת תל אביב צפון ביצעו בסוף השבוע האחרון מעצר משמעותי בתחום הסמים, כאשר עצרו חשוד בן 41 מפתח תקווה עם כמות גדולה של סם "דוקטור" - תחליף זול לקוקאין - וסכום עתק של למעלה מ-300 אלף שקל במזומן.

הפעילות היזומה של צוות הבילוש התחילה כמבצע סמוי בשעות הלילה של יום חמישי האחרון. לאחר שעות של מעקב ואיסוף מידע, הגיעו השוטרים עם צו חיפוש לדירה בפתח תקווה.

במהלך החיפוש אותרו חומר החשוד כסם מסוג "דוקטור" במשקל ברוטו של 122 גרם, מחולק לשקיות ומיועד להפצה, סכום כסף מזומן בסך 303,640 ש"ח וראיות נוספות שנחשד כי שימשו לעבירות סחר בסמים.

נעצר בחשד לסחר בסמים כשברשותו מאות אלפי שקלים במזומן (אילוסטרציה), צילום: GettyImages

החשוד נעצר והובא לתחנת תל אביב צפון לחקירה. בסיום חקירתו נכלא, וביום שישי בבוקר הובא בפני בית משפט השלום להארכת מעצרו. בית המשפט האריך את מעצרו עד ליום שלישי הקרוב.

"קיימת תשתית ראייתית המבססת חשד סביר"

בדיון על הארכת המעצר, טען סנגורו של החשוד כי "בסופו של דבר מדובר בתיק של החזקה עצמית". לטענתו, מדובר ב"בחור נורמטיבי שהיה לו קיוסק, הכסף נראה חריג אבל יש לו הסבר מדויק, הוא מכר את הקיוסק, חצי שלו וחצי של אשתו".

השופטת שרית קריספין דחתה את הטענות וכאמור, האריכה את מעצרו עד ליום שלישי הקרוב. בהחלטתה ציינה השופטת כי "קיימת תשתית ראייתית המבססת חשד סביר נגד החשוד בגין העבירות שבביצוען הוחשד וכי מתקיימת עילה למעצרו". עוד הוסיפה השופטת: "החשוד מצידו בחר לשתוק מרבית החקירה ולא למסור פרטים אף כאלה שיכלו לכאורה לסייע לטיעוניו לגבי מקור הכסף המזומן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר