שירה איסקוב ואביעד משה | צילום: אורן בן חקון

לאחר שנחשד באיום על שירה איסקוב: הוארך מעצרו של אביעד משה

איסקוב הגיעה לתחנת המשטרה בתל אביב התלונן על בעלה לשעבר, שעל פי החשד איים עליה בימים האחרונים מהכלא • במקביל, בית המשפט האריך את מעצרו של משה עד 7 ביוני

בית משפט השלום בבאר שבע הורה היום (חמישי) על הארכת מעצרו של אביעד משה עד 7 ביוני. משה, המואשם בניסיון רצח של רעייתו לשעבר שירה איסקוב, נעצר אתמול בחשד שאיים עליה בימים האחרונים מכלא אוהלי קידר, שם הוא נתון במעצר עד תום ההליכים נגדו.

אחרי שנחשד באיומים על שירה איסקוב, הוארך מעצרו של אביעד משה // צילום: יניב זוהר

נציג המשטרה אמר בבית המשפט כי משה חשוד שאיים לפגוע בגרושתו מתוך כותלי בית הסוהר, בעת ביקור משפחות שהיה אצלו. "נראה כי קלה ונחרצה עניינו של המשיב לשבש את אורחות חייה של גרושתו הדברים עולים בבירור מפעולות חקירה שנעשתה על ידי היחידה החוקרת", נאמר בדיון. 

עו"ד אלון דוידוב המייצג את אביעד משה מטעם הסנגוריה הציבורית אמר במהלך הדיון: "מישהו סיפר סיפור, המשטרה קפצה על זה. מדובר בלקוח שהולך לקבל מאסר ארוך וזאת עוד סיבה לדרוך עליו ולהשפיל אותו. אין לו שום עניין לפגוע באותה אישה שמגדלת את בנם המשותף".

משה נעצר לאחר שאיש שב"ס דיווח כי שמע שיחה בינו ובין משפחתו בזמן ביקור, שבה אמר שימצא דרך לאיים על איסקוב כדי להפחיד אותה או לפגוע בה באמצעות עבריין אחר הנמצא בכלא. "הסוהר רץ למודיעין וסיפר סיפור מופרך בלי קשר למציאות", אמר דוידוב.

בתום הדיון הוסיף דוידוב ואמר "הוא ביקש ממנה (מאיסקוב) מחילה וסליחה. הוא מכה על חטא יום-יום בבית המעצר, והדברים המיוחסים לו (רצון לאיים עליה) רחוקים ממנו שמיים וארץ. עכשיו התלונה לא הגיעה מהגברת איסקוב, אלא מתוך איש מודיעין בתוך בית הסוהר עם אינטרס גדול ליצור פרובוקציה או השמצה".

כזכור, ביום שלישי התקיים בבית המשפט המחוזי בבאר שבע דיון נוסף במשפטו של משה, שבמהלכו טען סנגורו, עו"ד אהרון רוזה, כי המדינה לא הצליחה להוכיח שמרשו ניסה לרצוח את רעייתו לשעבר. עו"ד רוזה טען כי על מנת להוכיח את ניסיון הרצח, המדינה הייתה צריכה להסביר מדוע משה הפסיק לחנוק ולדקור את איסקוב.

אביעד משה בבית המשפט (ארכיון)

הסנגור הסביר כי בניסיונות רצח או שמצליחים להגיע לתוצאה הרצויה או שמישהו מונע מהתוקף לבצע את המעשה, אך במקרה המדובר, טען הסנגור, משה חדל ממעשיו בעצמו. עו"ד רוזה הוסיף בדיון כי משה לא הגיב תחילה להתגרויות מצד איסקוב וכי הוא ניסה להפסיק את הריב. "רואים בבירור מי מנסה להרגיע ומי להרגיז", טען רוזה. "ברור שזה לא מצדיק לגעת בה אפילו בקצה האצבע".

מבני משפחתה של איסקוב נמסר בתגובה כי "קשה להאמין אחרי הזוועה שאביעד משה גרם, שהוא עוד מנסה להלך אימים על שירה. אנחנו בוטחים במערכת המשפט שמשה יקבל את העונש החמור ביותר עקב מעשיו הזוועתיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...