"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פלשתיני שפוגע בחייל או במתנחל הוא גיבור": איש תקשורת נחקר בחשד להסתה לטרור

ישראל פריי נחקר באזהרה הבוקר בעקבות פרסומים ברשת החברתית • לאחר שמסר את גרסתו הוא שוחרר ללא תנאים

,עודכן
0השמעה
משטרת תל אביב. החקירה תתקיים במטה. צילום: גדעון מרקוביץ'

מפלג ההונאה של מחוז ת"א פתח בחקירה בחשד להסתה לטרור, אודות פרסומים של איש התקשורת ישראל פריי ברשת חברתית. הבוקר (רביעי) הוא נחקר באזהרה במטה המשטרה בתל אביב.

בפרסומים בהן התבטא פריי נכתב: "פלשתיני שפוגע בחייל צה"ל או במתנחל, בשטחי האפרטהייד הוא לא מחבל. וזה לא פיגוע. הוא גיבור שנאבק מול מדכא עבור צדק, שחרור וחופש. הקפלן האמיתי נמצא בכלל בג'נין".

במסגרת החקירה שאושרה ע"י פרקליטות המדינה, החשוד נחקר הבוקר באזהרה בחשד להסתה לטרור לפי סעיף 24 לחוק המאבק בטרור התשע"ו 2016. לאחר שמסר את גרסתו הוא שוחרר ללא תנאים.

יצאתי לפני דקות אחדות מתחנת המשטרה לאחר חקירה מופרכת. תכף עורך דיני גונן בן יצחק ימסור התייחסות מפורטת אך לפני זה, חשוב לי שתצפו בדברים שאמרתי בכניסה, ותודה לשוטר שפרץ לסיבוב דאווין בתוך דבריי והמחיש את המסר.
pic.twitter.com/z4tSfquCak

— ישראל פריי (@freyisrael1)March 12, 2025

בסרטון שהעלה פריי לחשבון ה-X מחוץ לתחנת המשטרה אמר: אני נמצא כאן היום מסיבה אחת - ההם בשלטון לא רוצים שנראה או שנדע. הם רוצים שהשיח הלאומני והאווירה הפשיסטית והנרטיב של צדקת הדרך והבלעדיות על הקורבנות ימשיכו להיות הדלק שלהם לביצוע הזוועות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר