"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: עובד בזק לשעבר גנב כבלים בשווי 80 אלף שקלים

המשטרה עצרה שני אחים בחשד לגניבת כבלי תקשורת כשהם מתחזים לעובדי תשתיות • כתב אישום הוגש נגדם בגין אירוע זה ועוד שני אירועים נוספים וגרימת נזק של מעל 100 אלף שקלים

,עודכן
0השמעה
כבלי תקשורת. צילום: REUTERS

חוקרי תחנת נתניה ניהלו בחודש האחרון חקירה סמויה עם קבלת דיווח בדבר גניבת כבלי תקשורת בשווי 80 אלף שקלים ממרכז העיר וגרימת נזק כבד לבתי העסק הרבים באזור לאחר שנמנעה מהם היכולת לבצע עסקאות בכרטיסי אשראי במשך זמן רב.

עם התקדמות החקירה שנוהלה סביב השעון וכללה שימוש באמצעים טכנולוגיים שונים ומתקדמים לצד עבודת תשאול נחושה, עצרו בלשי התחנה בשבוע שעבר את שני הנאשמים - תושבי אשדוד בשנות ה-20 לחייהם.

כבל התקשורת שניסו לגנוב,צילום: דוברות המשטרה

מהחקירה עלה כי אחד מהנאשמים עבד במשך כשנה בחברה קבלנית הנותנת שירות לחברת "בזק" ושם על פי החשד הכיר את פריסת כבלי התקשורת והדרך לגנוב אותם מתחת לקרקע.

עוד נמצא כי 2 הנאשמים הגיעו למקומות שונים בחולון ובנתניה תוך שהם לבושים בסרבלים כתומים ומקיפים את עצמם במחסומי פלסטיק המשמשים עובדי תשתיות ועבודות ציבוריות ברחבי הארץ.
כאמור, בתום החקירה הגישה נגדם יחידת התביעות במחוז מרכז כתב אישום בגין שלושה מקרי גניבת כבלי תקשורת וגרימת נזק כולל של למעלה מ-100 אלף שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר