"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תושב צפת חשוד שגנב כלב והתעלל בו מינית

החשוד נעצר לאחר שהתגלה כי גנב את הכלב, ושוחרר למעצר בית • עם קבלת חוות דעת וטרינרית המעידה על פגיעה באיבר מינו של הכלב, נעצר שוב על התעללות בבע"ח • המשטרה תבקש את הארכת מעצרו

,עודכן
0השמעה
מעצר החשוד. צילום: דוברות המשטרה

שוטרי מחוז הצפון עצרו השבוע אדם החשוד בגניבת כלב. לאחר בדיקה וטרינרית עלה אמש (חמישי) חשד לפגיעה מינית קשה שהכלב עבר.

ביום רביעי דיווח תושב צפת כי הכלב שלו נגנב מחצר ביתו. בבדיקת מצלמות אבטחה במקום נראה החשוד בגניבה מפתה את הכלב לצאת באמצעות אוכל.

כשהגיעו השוטרים לבית הגנב, שוטר שעמד בגב הבית שם לב כי החשוד מנסה להוציא מהחלון את הכלב לחצר האחורית. הוא נעצר והכלב הושב לבעליו לאחר קבלת חוות דעת מקצועית מווטרינר בדבר אפשרות להתעללות שהכלב עבר כאשר היה בביתו של החשוד.

רגעי מעצר החשוד בגניבת כלב ופגיעה מינית בו // דוברות המשטרה

אתמול בשעות הערב, לאחר שהחשוד כבר שוחרר למעצר בית בתום חקירתו, התקבלה חוות דעת מווטרינר ממנה עלה חשד להתעללות קשה שהכלב עבר, הכוללת פגיעה באזור איבר מינו. עם קבלת המסמך, הגיעו השוטרים בשנית לביתו של החשוד ועצרו אותו בחשד להתעללות בבעל חיים.

בהתאם לממצאי החקירה, הבוקר תבקש המשטרה להאריך את מעצרו של החשוד בבית משפט השלום בנצרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר