"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בתום חקירה סמויה: נעצר תושב טבריה בן 26 שניסה לייבא סמים מגרמניה לארץ

במשטרה פתחו בחקירה שעניינה יבוא סם מסוג אמפטמין מגרמניה לארץ, באמצעות חבילה שנשלחה לישראל • עם מעבר לחקירה גלויה, הגיעה החבילה למקום איסופה המקורי בעיר טבריה • בלשי הימ"ר נערכו במקום עד לאיסופה ועצרו את החשוד במקום • בתום החקירה יוגש כתב אישום נגדו

,עודכן
0השמעה

תפיסת החשוד בייבוא הסמים מגרמניה // דוברות המשטרה

פוענחה פרשיית יבוא סמים מגרמניה:בשבועות האחרונים החלה במשטרה חקירה סמויה שעניינה יבוא סם מסוג אמפטמין מגרמניה לארץ, באמצעות חבילה שנשלחה לישראל, במהלכה הופעלו אמצעים טכנולוגים לצד פעילות מבצעית אחר תושב טבריה בן 26, בחשד לייבוא הסם במטרה להפיצו בישראל. בתום החקירה יוגש כתב אישום נגדו.

החבילה שנשלחה לישראל מגרמניה, עם הסם מסוג אמפטמין,צילום: דוברות המשטרה

החקירה נפתחה בעקבות פעילות של יחידת הסמים של מכס מרכז לאיתור הברחות סמים באמצעות חבילות. עם מעבר לחקירה גלויה, הגיעה החבילה למקום איסופה המקורי בעיר טבריה ובלשי הימ"ר נערכו במקום עד לאיסופה ומיד עם איסוף החבילה , ביצעו הבלשים את מעצרו של החשוד.

כאמור, בסיום חקירתו ביחידה המרכזית של מחוז צפון כתב אישום יוגש באמצעות פרקליטות מחוז צפון בבית המשפט המחוזי בנצרת.

שוטר (אילוסטרציה),צילום: מרקו

ממשטרת ישראל ורשות המסים נמסר כי הם ימשיכו במאבקם נגד תופעת הברחת סמים אל תוך מדינת ישראל וישתמשו בכל האמצעים העומדים לרשותם לסכל ולמנוע הברחות סמים לשטח מדינת ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר