"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נעצר החשוד בדריסת המפגין בליל גלנט 2, מצבו של הפצוע הדרדר והוא מורדם ומונשם

החשוד, תושב חולון בשנות ה-30 לחייו, אותר לאחר חקירה מאומצת • המפגין בן 64 ירד לחסום את כביש החוף כחלק מהפגנות המחאה נגד פיטוריו של שר הביטחון • הוא פונה תחילה במצב קל-בינוני לבית החולים לניאדו בנתניה, אך בעקבות קריסה נשימתית הועבר לבית החולים שיבא בתל השומר, שם הוא מורדם ומונשם

,עודכן
0השמעה
למרות הודעת המשטרה - המפגינים בקפלן מתכוונים למחות כמתוכנן!. צילום: קוקו

המשטרה עצרה היום (חמישי) חשוד במעורבות בתאונת "פגע וברח" שהתרחשה לפני כשבוע סמוך למחלף ינאי, במהלכה נדרס מפגין בן 64 שירד לחסום את כביש החוף. החשוד, תושב חולון בשנות ה-30 לחייו, אותר בעקבות חקירה מאומצת של בוחני התנועה במרחב שרון בסיוע יחידות טכנולוגיות.

צוות החקירה המיוחד הצליח לזהות את הרכב המעורב על פי סימנים ייחודיים, תוך מעקב אחר תנועתו בשטחי ישראל והשטחים. החשוד נעצר על ידי בוחני התנועה בסיוע שוטרי תחנת שדות, וצפוי להיות מובא לדיון בהארכת מעצרו.

מצבו של המפגין, שנפגע במהלך מה שמכונה "ליל גלנט 2",התדרדר מאז התאונה. הוא פונה תחילה במצב קל-בינוני לבית החולים לניאדו בנתניה, אך בעקבות קריסה נשימתית הועבר לבית החולים שיבא בתל השומר, שם הוא מורדם ומונשם.

ניצב יאיר חצרוני, מפקד מחוז מרכז, שיבח את החוקרים על עבודתם הנחושה והדגיש: "פגיעה והפקרת פצוע בכביש היא עבירה חמורה המשלבת עבירות תנועה ופשע מוסרי קשה. נפעל למיצוי מלוא חומרת הדין בהתאם לראיות ולנסיבות."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר