"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הסיבה התמוהה שבגללה שוחררו שני חשודים באונס קבוצתי בתל אביב
הפרקליטות עמדה על הרגליים האחוריות, והגיעה עד בית המשפט העליון לערער על שחרור למעצר בית של השניים • אלא שבינגוד לסיכום המוקדם לא הוגשה נגדם הצהרת תובע בדיון
עצור באזיקים (אילוסטרציה). צילום: מישל דוט קום

הסיבה התמוהה שבגללה שוחררו שני חשודים באונס קבוצתי בתל אביב

הפרקליטות עמדה על הרגליים האחוריות, והגיעה עד בית המשפט העליון לערער על שחרור למעצר בית של השניים • אלא שבינגוד לסיכום המוקדם לא הוגשה נגדם הצהרת תובע בדיון

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הפרקליטות עמדה על הרגליים האחוריות והגיעה עד בית המשפט העליון לערער על שיחרורם של שני חשודיםבאונס קבוצתי של אזרחית זרה בתל אביב. השניים הוחזרו למעצר, אך היום שוחררו לאחר שהפרקליטות לא הגישה הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב אישום.

כזכור, לפי תלונת הצעירה שהוגשה למשטרה, היא פגשה את החשודים במועדון בעיר, ולאחר הבילוי, אחד מהם, שמכירה מזה כחצי שנה, הציע להסיעה הביתה יחד עם חברו. לדבריה, במקום להסיעה הביתה, השניים לקחו אותה בכוח לבית מלון, שם ביצעו בה עבירות מין ואנסו אותה בזה אחר זה. עוד הוסיפה כי החשודים הכניסו חומר למשקה שלה, וכתוצאה מכך התעלפה. לאחר האירוע, בשעות הבוקר המוקדמות, הם הותירו אותה בצומת.

דוברות המשטרה

לפני כעשרה ימים, לאחר שהסנגורית הגישה ערר על ההחלטה להאריך את מעצר השניים, שופט בית המשפט המחוזי בתל אביב, עלאא מסארווה, הורה לשחרר למעצר בית, את שני הצעירים ממזרח ירושלים, עבד אל רחמן הלסי ומג'ד אסעד שהכחישו כי מדובר היה באונס. הפרקליטות הגישה רשות ערעור לבית המשפט העליון ולאחריה הוחזרו השניים למעצר.

ביום רביעי שעבר, הגיעה הסנגורית עו"ד שוש חיון להסכמה עם הפרקליטות להאריך את מעצר השניים עד הבוקר, עד שתוגש הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב אישום ואם לא הם ישוחררו בתנאים מגבילים. הבוקר הובאו השניים שוב לבית המשפט, וכאשר הוברר כי אין הצהרת תובע נגד השניים והם שוחררו למעצר בית ובתנאי הרחקה מהמתלוננת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו