"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

קטע מסריח: 23 שב"חים ניסו להיכנס לישראל בתוך משאית אשפה

כוחות הביטחון הבחינו ב-23 בני אדם שהסתתרו בתוך המשאית, שניסתה לעבור דרך מחסום מכבים בכביש 443 • לפני כחודש שבעה שב"חים שהסתתרו בדירה בתל אביב נעצרו על ידי לוחמי מג"ב והועברו לחקירה

,עודכן
0השמעה

23 שב"חים ניסו להיכנס לישראל במשאית אשפה// השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

23 שוהים בלתי חוקיים נתפסו הערב (מוצ"ש) על ידי כוחות הביטחון כאשר הם מנסים להיכנס לשטחי ישראל דרך מחסום מכבים על כביש 443 הסמוך ליו"ש - ומסתתרים בתוך משאית אשפה.

החיילים במקום תיעדו את המעצר כשהם עם נשקים שלופים: "פה מאחורה נתפסו שב"חים".

שבעת השב"חים בעת מעצרם בתל אביב (ארכיון),צילום: דוברות המשטרה

לפני כחודש, לוחמי מג"ב עצרושבעה שב"חיםשהסתתרו בדירה בתל אביב והעבירו אותם לחקירה. לאחר בדיקה שביצעו הלוחמים התברר כי כל השמונה הינם תושבי שטחי יהודה ושומרון ושבעה מהם שוהים בלתי חוקיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר