"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביהמ"ש החליט: הכדורגלן לשעבר שחשוד בדריסת מפגינים שוחרר למעצר בית
השופטת ציינה כי קיים חשד סביר לביצוע המעשים המיוחסים לחיים סירוטקין, אולם ניתן לשחררו למעצר בית • הסיבה: ייקח פרק זמן לא מבוטל כדי לשלול או לאשש את גרסתו • לדבריו, הוא כלל לא התכוון לפגוע: "באתי לנסוע והגז נתקע"

Loading...

מתוך הרכב: תיעוד חדש מהדריסה בתל אביב // שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

ביהמ"ש החליט: הכדורגלן לשעבר שחשוד בדריסת מפגינים שוחרר למעצר בית

השופטת ציינה כי קיים חשד סביר לביצוע המעשים המיוחסים לחיים סירוטקין, אולם ניתן לשחררו למעצר בית • הסיבה: ייקח פרק זמן לא מבוטל כדי לשלול או לאשש את גרסתו • לדבריו, הוא כלל לא התכוון לפגוע: "באתי לנסוע והגז נתקע"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שופטת בית משפט השלום בתל אביב, אביטל אמסלם, הורתה היום (שני) לשחרר ממעצר את עובד עיריית תל אביב והכדורגלן לשעברחיים סירוטקין. הוא חשוד בסיכון חיי אדם כשדרס ופצע במוצאי שבת את המפגינים בצומת הרחובות דרך נמיר ושאול המלך בתל אביב.

החשוד בדריסת המפגינים בת"א - חיים סירוטקין, צילום: יהושע יוסף

הטוען המשטרתי אמר בדיון כי יש מסוכנות מצידו של סירוטקין והם מנסים להפריך או לאשש את טענות סירוטקין לגבי פגם ברכבו.

לדברי סירוטקין הייתה בעיה ברכבו והוא לא התכוון לפגוע: "באתי לנסוע, הגז נתקע, ניסיתי להציל כמה שיותר אנשים. ברחתי ימינה ושמאלה. לא דרסתי אותם במכוון חס ושלום", אמר בבית המשפט.

עורך הדין של הכדורגלן לשעבר שחשוד בדריסה בתל אביב%3A "כולם נחשפו לאמת - ורק המשטרה בשלה" %2F%2F אבי כהן

"רואים בסרטון שברחתי שמאלה ימינה בשביל לא לפגוע באנשים. אני מאוד מצטער ומתנצל. נתקע לי הגז. זו טעות אנוש. לא הייתה לי כוונה", הוסיף. לדבריו, עצר ברגע שהצליח לתקן את התקלה. אולם על פי בדיקה של הבוחן המשטרתי אין כלל כשל בדוושות הרכב.

הסנגור טען מנגד כי מדובר ב"מעצר מיותר לרצות פוליטיקאים וגופי תקשורת". השופטת אמסלם, שלא קיבלה את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו בחמישה ימים, ציינה כי קיים חשד סביר לביצוע המעשים המיוחסים לו, אולם ניתן לשחררו למעצר בית מאחר שייקח פרק זמן לא מבוטל כדי לשלול או לאשש את גרסתו וניתן לאיין את המסוכנות בחלופת מעצר.

סירוטקין, כדורגלן עבר ומאמן כדורגל בליגות נמוכות כיום, חשוד כי התעמת עם מפגינים באזור דרך נמיר ושאול המלך, המשיך בנסיעה ודרס חמישה מהם. ארבעה נפצעו באורח קל, ואישה נפצעה באורח בינוני. לטענתו, הוא לא ניסה לדרוס את המפגינים ואף ניסה להימנע מפגיעה בהם - אך לא הצליח לבלום בגלל "תקלה מכנית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...