"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה ממליצה לפתוח בחקירה נגד הפרופ' המסיתה מהאוניברסיטה העברית

ראש אגף חקירות יגאל בר שלום העביר את המלצתו לפרקליטות • פרופסור נדירה שלהוב קיבורקיאן הכחישה את זוועת 7 באוקטובר • החזרתה מהשעייה עוררה סערה

,עודכן
0השמעה
פרופסור נדירה שילהוב - קוברקיאן. צילום: מתוך הפודקאסט Makdisi Street

ראש אגף החקירות והמודיעין במשטרת ישראל ניצב יגאל בן שלום המליץ לפרקליטות לפתוח בחקירה פלילית נגד פרופסור נדירה שלהוב קיבורקיאן, מהאוניברסיטה העברית בירושלים, בחשד להסתה. הפרופסורית הכחישה כזכור את טבח 7 באוקטובר ועוררה סערה.

מסתבכת. פרופסור נדירה שילהוב - קוברקיאן,צילום: מתוך הפודקאסט Makdisi Street

ח״כ קטי שטרית (הליכוד): "מברכת על החלטתו של ניצב יגאל בן שלום לפתוח בחקירה פלילית נגד מרצה במדינת ישראל שברוב חוצפתה ובתעוזה שאין שנייה לה מכחישה את הטבח הנורא, את האונס, את הרצח, את הפגיעות והתקיפות חסרות האנושיות, שמדברת רעה על מדינת ישראל בעולם, בזמן שהיא מקבלת משכורת ממוסד אקדמי שמתוקצב על ידי המדינה באין מפריע.

"זאת רק ההתחלה - נמצה את הדין עם כל מי שיעיז להכפיש את חיילי צה״ל ולהכחיש את אירועי הטבח והאונס. כן, גם באקדמיה - כי לחופש אקדמי יש גבולות!".

כזכור, הפרופסורית הושעתה אך לאחר מכן חזרה לעבוד, מה שגרר סערה ציבורית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר