פרקליטות מחוז ת"א הגישה היום (שלישי) הצהרת תובע כנגד נער מהמרכז בן 17 בגין הנחת מטען צינור בכניסה לדירה בבניין מגורים ברחוב לוי אשכול בתל אביב. יחד איתו נעצר חשוד נוסף בן 16 במעורבות באירוע. בימים הקרובים יוגש נגד השניים כתב אישום.
במהלך חקירה סמויה, הצליחו חוקרי ובלשי ימ"ר מחוז תל אביב להגיע לזהותו של החשוד בהנחת מטען צינור והפעלתו. החשוד נעצר בשבוע שעבר על ידי בלשי הימ"ר.
בתאריך 23.8.23 התקבל דיווח במשטרת מחוז תל אביב על פיצוץ והצתה בכניסה לדירה בבניין מגורים ברחוב לוי אשכול בתל אביב. נזק נגרם לרכוש בבניין אך לא היו נפגעים. שוטרים וחבלני מחוז תל אביב הגיעו לזירת האירוע ופתחו מיד בחקירה.
מפרטים ראשונים אודות האירוע התברר לחוקרי מרחב ירקון כי הפיצוץ וההצתה נגרמו כתוצאה מהפעלת מטען צינור שהונח על ידי חשוד רעול פנים אשר חבש קסדה על ראשו. בנוסף התברר לחוקרים כי מדובר באירוע פלילי על רקע סכסוך בין כנופיות פשע.
מעצרם של החשודים הוארך בבית משפט השלום לנוער בבת ים. במהלך הדיון היום הוגשה נגדם הצהרת תובע של פרקליטות מחוז תל אביב עם כוונה להגיש נגד החשודים כתב אישום ובקשה למעצרם עד תום ההליכים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו