"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

"המטען היה יכול לפגוע בחפים מפשע": חבלני המשטרה נטרלו מטען ענק בצפון

בלשי המחוז הצפוני ארבו לזוג עבריינים שהצמידה מטען חבלה לרכב • החשודים נעצרו בתום המרדף והמטען נוטרל • מפקד תחנת נוף הגליל סגן ניצב גיל משולם: "מדובר באירוע מורכב שהיה בוודאות מסתיים באבדות בנפש ובפגיעה באזרחים לא מעורבים"

,עודכן
0השמעה

איתור המטען בצפון על ידי המשטרה || דוברות המשטרה

מהנחת המטען ועד מעצר החשודים - כך סוכל ניסיון רצח לאור יום:בלשי המחוז הצפוני ארבו לפני כשבועיים לחוליית עבריינים מוכרים במטרה לסכל אירוע רצח. הם זיהו את החולייה בפעילות חשודה סביב רכב בנוף הגליל ומשם החלו בבריחה.

למקום הוזנקו חבלני משטרה שהחלו בבדיקת הרכב כאשר כוחות רבים רודפים אחר רכב החשודים שנע לכיוון צומת המוביל. לאחר בדיקה קצרה מצאו החבלים מטען רב עוצמה שהוצמד לתחתית הרכב והוחלט לבצע מעצר מהיר של החשודים בצומת המוביל. בסיום החקירה הוגש הצהרת תובע לפני הגשת כתב אישום כנגד שני החשודים.

חבלני המשטרה מאתרים את המטען,צילום: דוברות המשטרה

סגן ניצב גיל משולם מפקד תחנת נוף הגליל אמר לאחר האירוע: "מדובר מטען גדול שאם היה מתפוצץ היה עלול לגרום לפגיעה בחפים מפשע, ובוודאי להרוג את יושבי הרכב. פעילות מהירה הביאה למעצרם של החשודים המעורבים בניסיון ההתנקשות, מדובר באירוע מורכב שאם לא פעלנו היה בוודאות מסתיים בפיצוץ, אבדות בנפש, ואף פגיעה באזרחים לא מעורבים."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר